Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nincs a vilagon olyan ferfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Klaudya11 kérdése:

Nincs a vilagon olyan ferfi aki viragot visz az elso randira?

Figyelt kérdés
Lehet ha en vagyok tul romantikus, de a fiuk miert csak azt tudjak kiszurni egy filmbol hogy legyenek bunkok. L17

2014. márc. 5. 22:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Sok a ringy.
2014. márc. 5. 23:27
 22/27 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előzőekkel. Sajnos manapság a nők azok, akik nem várják el sőt szinte kiröhögik ha virágot hoz nekik a férfi első randira és így a pasik leszoktak erről a szokásukról.

Én nő vagyok, volt pár randim néhány éve és csak egyetlenegy srác hozott nekem virágot első randira, egy másik egy tábla csokit és egy harmadik pedig egy kis aranyos plüssállatkát. Nekem tetszettek ezek a gesztusok, aranyosak voltak, de nem várom el. Egy kapcsolatban, mondjuk a második-harmadik randin már annál jobban esne egy-egy szál virág, de sokszor az is luxus a pasiknak :( egy kezemen meg tudom számolni hányszor kaptam virágot.. összesen 4x, 2 pasitól.

2014. márc. 5. 23:36
 23/27 anonim ***** válasza:
Nem sértésből, és nőként mondom, hidd el, nem az mutatja, mennyire romantikus a srác, hogy visz-e neked akármit első randin. Már az is elég kedves gesztus nekem, hogy elhív, és rendesen viselkedik. Ha bunkó, akkor meg ott kell hagyni. De úgyis első találkozás, nem tudni, hogy sül el, elég kínos is tud lenni, ha visz virágot, a csaj meg a végén azt mondja, hogy ez nem fog menni.
2014. márc. 6. 00:53
 24/27 DreamWeaver ***** válasza:
100%
Ha egy fiú első randira virágot visz, sok lány úgy érezheti - mivel még nem ismerik egymást - hogy kapott valamit, és cserébe kompenzálnia kell. Ez őket kellemetlenül éri. Nyilván később, amikor már kialakult a szimpátia, bizonyos fokú bizalom és érdeklődés egymás iránt, akkor az esetek többségében jól sülhet el a dolog. Más lányok kimondottan utálják a virágokat - ez érzelmi beállítottság kérdése. És megint mások "elolvadnak" tőle bármikor. Mint ahogy Te is. Régi időkben ez szokás volt és a nők olyan nevelést kaptak, hogy ismerjék az etikettet. Nem pár év távlatról, évszázadokról beszélek. Ma már ez másként van. :) Önmagában az, ha a fiú nem visz Neked virágot az első randira, szerintem sem jelenti azt, hogy élből bunkó.
2014. márc. 6. 01:39
 25/27 anonim ***** válasza:

Vigyek virágot, fizessem a Kávéját/kajáját, stb. Majd a randi végén közli, hogy bocs de nem fog menni.

Na ezért nem veszek virágot!

2014. márc. 6. 19:16
 26/27 A kérdező kommentje:
Köszy szépen mindenkinek. Egészen máshogy látom mostmár a dolgot. Am igazatok van az első randira tényleg nem jó, bár én továbra sem kaptam. Lehet ha velem van a baj és túl igényes vagyok.
2014. márc. 9. 21:52
 27/27 anonim ***** válasza:
Majd kapsz nőnapra, meg születés/névnapodra. Mi se kapunk mást, férfinapot 100ból max 1 nő ha tudja mikor van. Ezek után van még kérdés???
2014. márc. 11. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!