Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nincs a vilagon olyan ferfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Klaudya11 kérdése:

Nincs a vilagon olyan ferfi aki viragot visz az elso randira?

Figyelt kérdés
Lehet ha en vagyok tul romantikus, de a fiuk miert csak azt tudjak kiszurni egy filmbol hogy legyenek bunkok. L17

2014. márc. 5. 22:15
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
mert bunkókat keresel..
2014. márc. 5. 22:16
 2/27 anonim ***** válasza:
régebben akadt ilyen........
2014. márc. 5. 22:16
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Mi a tökömért vigyek virágot ha szó szerint KINEVETIK?!

Talán nem mindig a fiúkban kéne keresni a hibát,kislány!

18/F

2014. márc. 5. 22:18
 4/27 anonim ***** válasza:

Inkább csak az van, hogy a legtöbb nő nem tud manapság mit kezdeni ezzel, így aztán még ha lenne is bennünk ilyesmi hajlam... hasonló a helyzet, mint a versekkel. Sok a bunkó nő sajnos. Hatalmas tisztelet a kivételnek, aki tudja még értékelni az ilyesmit!

23/F

5/27 anonim ***** válasza:
Én mindig viszek.
 6/27 ASOT ***** válasza:

Első randira nem viszünk semmit. Majd egyszer megérted h miért nem.

Sőt gondolom a tied internetes társalgás utáni randi lenne,.

régen találkoztak valahol az emberek egy összejövetelen vagy bálba majd másnap hívta el a lányt a fiú randira de előtte már tudták h van értelme.

De ma már egyáltalán nem biztos h jól fog elsülni a randi. Akármilyen hiper szupernek is tűnik ez interneten meg telefonban.

2014. márc. 5. 22:19
 7/27 anonim ***** válasza:

Én nem szeretem a virágokat, valószínűleg meglepne, és illedelmesen megköszönném, de magamban nem igazán örülnék neki, akkor már inkább lufit hozzon az még tetszene is!:D

19L

2014. márc. 5. 22:20
 8/27 anonim ***** válasza:

Igen ASOT-nak igaza van. Meg aki azt írta h régen máshogy volt.

Igen de az akkor és úgy volt.

Csak azért h aztán neki esetleg maradjon egy bonbonja vagy virágcsokra ha rosszul ér véget vagyis nem lesz semmi a randiból azért nem éri meg. 2x megtettem soha többé nem teszem.

2014. márc. 5. 22:23
 9/27 anonim ***** válasza:
Miért kellene az első randira virágot vinnie? Attól, hogy nem visz, attól még nem bunkó.
2014. márc. 5. 22:24
 10/27 anonim ***** válasza:

van, de elég kevés

én pl. vinnék nagyon szívesen, de az a baj hogy az olyan lány is kevés aki erre igényt tart. a 90% csak kiröhögne szerintem... és ezt sajnos nem tudni előre, ezért sose kockáztatok

2014. márc. 5. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!