Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nincs a vilagon olyan ferfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Klaudya11 kérdése:

Nincs a vilagon olyan ferfi aki viragot visz az elso randira?

Figyelt kérdés
Lehet ha en vagyok tul romantikus, de a fiuk miert csak azt tudjak kiszurni egy filmbol hogy legyenek bunkok. L17

2014. márc. 5. 22:15
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Én eddig, vittem és hát láttam nem nagyon bevett szokás a nőknél..:)
2014. márc. 5. 22:28
 12/27 anonim ***** válasza:

Internetes társalgás utáni első randira vittem.

Bejött.

2014. márc. 5. 22:30
 13/27 anonim ***** válasza:

Minek kéne első randira vinni?

Elárulom, hogy volt már olyan nő aki cikinek érezte, és vittem neki még neten ismertem meg. Nem kellett volna.

2. randira már általában vinni szoktam. De elsőre nem.

2014. márc. 5. 22:33
 14/27 anonim ***** válasza:
Úgy vigyen virágot, hogy előtte nem érdemelte ki a nő, maximum a felszínes külsővel?
2014. márc. 5. 22:43
 15/27 anonim ***** válasza:

Randira én praktikus okokból nem viszek virágot. Ha elmegyünk valahova, és a kezébe nyomom a virágot, mit csinál vele az alatt az x óra alatt, amit együtt töltünk? Viszi-lóbálja és rakosgatja? Ennek mi értelme van?

Persze a partizán virág ajándékozás más, ha van hova tenni. Exemnek én is sok virágot vittem, köztük elég drága, egzotikusabb cserepes virágokat is (amiket aztán nem értékelt, én locsoltam és gondoztam őket, aztán a szakítás után nálam maradtak...).

2014. márc. 5. 22:44
 16/27 anonim ***** válasza:
50%
Ha én virágot viszek első randira, akkor te mit adsz érte cserébe?
2014. márc. 5. 22:58
 17/27 anonim ***** válasza:
1. Ha virágot visznek (vagy bármit) az első randira, akkor azt sok nő hízelgésnek veszi, vagy túl soknak gondolja első alkalommal. 2. Azért bunkók, mert egyrészt ez a menő, másrészt meg sok csaj pont erre bukik. És most minden lány tegye a szívére a kezét, ki mozgatja meg jobban a fantáziáját: egy bunkó vagy egy olyan srác, aki odafigyel rá, törődik vele stb. Na meg annak is oka van, hogy te miért őket favorizálod. Valószínűleg lenne a környezetedben romantikusabb srác is, csak csendesebb és/vagy nem annyira "jópasi", így le se tojod a fejét.
2014. márc. 5. 23:03
 18/27 anonim ***** válasza:
lehet,hogy csak úgy érzik,nem érdemled meg,esetkeg szexre hajtanak,akkor meg minek a cécó?
2014. márc. 5. 23:15
 19/27 anonim ***** válasza:
-esetleg
2014. márc. 5. 23:16
 20/27 anonim ***** válasza:

#14es, mi az, hogy felszínes külső? :D a külső bizony csak a felszín lehet, elárulom.

na de én örülök neki, hogy ez nem bevett szokás, virágundorom van. ha nagyon ajándékozási kényszere van, akkor csokiiii! és mindenki boldog

2014. márc. 5. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!