Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs a vilagon olyan ferfi aki viragot visz az elso randira?
Internetes társalgás utáni első randira vittem.
Bejött.
Minek kéne első randira vinni?
Elárulom, hogy volt már olyan nő aki cikinek érezte, és vittem neki még neten ismertem meg. Nem kellett volna.
2. randira már általában vinni szoktam. De elsőre nem.
Randira én praktikus okokból nem viszek virágot. Ha elmegyünk valahova, és a kezébe nyomom a virágot, mit csinál vele az alatt az x óra alatt, amit együtt töltünk? Viszi-lóbálja és rakosgatja? Ennek mi értelme van?
Persze a partizán virág ajándékozás más, ha van hova tenni. Exemnek én is sok virágot vittem, köztük elég drága, egzotikusabb cserepes virágokat is (amiket aztán nem értékelt, én locsoltam és gondoztam őket, aztán a szakítás után nálam maradtak...).
#14es, mi az, hogy felszínes külső? :D a külső bizony csak a felszín lehet, elárulom.
na de én örülök neki, hogy ez nem bevett szokás, virágundorom van. ha nagyon ajándékozási kényszere van, akkor csokiiii! és mindenki boldog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!