Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legvonzóbb férfi tulajdonság?
Figyelt kérdés
2014. márc. 4. 21:24
11/19 anonim válasza:
@8 Akkor a tökömnek kell ideírni? Azt kérdezte, hogy mi a legvonzóbb nem azt, hogy neked mi a véleményed a kérdéséről. Olyan buta vagy mint a föld...
A magabiztosság a legvonzóbb egy férfiban.
12/19 anonim válasza:
Uppsz, kicsit félrement, sorry :D Nem a kérdésre szólt ez a válasz :D
13/19 anonim válasza:
7-es: Nehogy elhidd már azt, amit írunk, csak mert neked kellemetlen...
14/19 anonim válasza:
Humor és a magabiztosság fej-fej mellett áll az első helyen. Imádok nevetni, viccelődni a másikkal, így olyan férfi legyen, aki egy igazi csibész:D No meg a magabiztosság. Szeretem, ha irányít a párom, magabiztos, feltalálja magát és így felnézhetek rá.
15/19 anonim válasza:
magabiztosság, és amiért én személy szerint olvadok, az a kis esetlenség, ahogy az érzéseiket kimutatják... borzasztó aranyosak tudnak lenni némelyek :)
16/19 anonim válasza:
magabiztosság,ugyanakkor nem fél kimutatni amit érez irántam, intelligencia szintén nagyon vonzó,illetve ha humoros.:)
17/19 anonim válasza:
Én magabiztosan menetelek tovább miközben sz_rnak a fejemre... érdekes.
18/19 anonim válasza:
A dominánsaknak az tetszik ha balf.sz vagy a balf.szoknak meg ha domináns. Nézd meg, hogy a nő kiket nézeget meg magának és legyél olyan.
19/19 anonim válasza:
kinézet (jóképű, izmos külső)
az alábbi szinonimái vannak a női köznyelvben:
-kisugárzás
-kémia
-közös hullámhossz
-szimpátia
-stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!