Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők milyen feminim (nőies) tulajdonságot viseltekel egy fiúnál/férfinél?
Belsőre vagy külsőre értetted?
mert Nekem is nagyon tetszenek a hosszú hajú pasik :D
Belsőre meg inkább olyan tulajdonságot tudok mondani ami nagyon taszít: - amikor bevágja a durcit, megsértődik olyanon, amit mindenki viccnek gondolt, hát az nagyon tud idegesíteni :D
Más nem igazán jut eszembe.
Esetleg mondhatnál példákat, hogy mit kellene elviselni...
Nem értem... Ez a 21. század, ki dönti el, mi feminim és mi nem?
Azért nagyobb mellei ne legyenek, mint nekem...
Nehezen tudom értelmezni a kérdést, mert szerintem nem egy-egy tulajdonság feminin, hanem maga a viselkedés, több tulajdonság összessége, ami miatt egy férfi nőiesnek tűnik.
Mondhatnám pl. hogy elviselem, sőt szeretem, ha egy idő után a férfi egy kapcsolatban kimutatja az érzelmeit, ha gondoskodó, gyengéd, figyelmes, ha segít a házimunkában, stb. De ezeket nem nevezném teljesen feminin tulajdonságoknak.
igen igazatok van nem voltam konkrét.
Belső tuljdonságokra gondolok,és nem "klasszikusan" feminim dolgnak gondoltaknak Pl:mosogatás,takaritás(mert az nem nemiség függő,és nem is belső).
Érzelmek kimutatása,ilyesmikre.
feminin
feminin
feminin
feminin
feminin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!