Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon miert nem tetszek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miert nem tetszek egy lanynak sem? Velemenyem szerint sok nalam csunyabb fiuknak is van baratnoje. (nem nagykepusegbol mondom.

Figyelt kérdés

Az igaz, hogy kicsit visszahuzodobb vagyok, es fo temam a szamitogepek amit a lanyok nem igazan szeretnek. Nem igazan mernek odamenni egy lanyhoz, de nagyon szeretnek egy baratnot. Mi tevo legyek? Sok lany van aki tetszik de lehetetlennek talalom, hogy oda menjek valakihez, mert utana nem tudnek a szemebe nezni, namost ez pl. egy busmegalloban lehetetlen. Szerintetek mi tevo legyek?

ui.: attol is felek hogy akihez esetleg odamennek mar van baratja es akkor az ugy nagyon ciki lenne.

2009. dec. 12. 18:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Menj szórakozni.Olyan helyre amit szeretsz, ott úgyis olyan lányok vannak akiket ugyanaz érdekel mint téged.A táma már megvan.Megszólítás?Hát miden helyzetre vannak vicces dolgok.Pl. én ha épp nincs barátnőm akkor olyan korú lányokkal ismerkedek akik hozzám valók.18-20 évesekkel.Ven egy remek pub nemmessze az egyetemtől, ott szoktam elütni a szabadidőm.Rengetek remek leányzót ismertem meg ott.Közel van az egyetem, órák közt oda járnak lazítani.Jó hely.Ha meg már ottvan, több esélyem van mintha nem lenne ott.Megszólítás?Szia, van kedved kockapókerezni?Mindenki szereti.Konkrétan 1 lány volt aki azt mondta hogy nincs kedve.Ami nem rossz arány ahoz képest hogy 20 lányt biztos megismertem ott.Persze nem azért játszok velük mert tetszenek.Hanem mert szórakoztató.És közben lehet ismerkedni.A mostani barátnőm is ott ismertem meg.Már majdnem 1 éve vagyunk eggyütt.

21/F

2009. dec. 12. 19:47
 12/18 anonim ***** válasza:

semmi gond, egy idő után képes leszel erőt venni magadon, legalábbis remélem most affelé haladok hogy végre képes legyek rá, én is ilyen voltam még vagyok is talán, (a kockaság azér rám nem jellemző, de 0 disco, 0 bátorság). 2éve egyáltalán, de még talán fél éve is, meg nem mertem volna szólitani a ruatáros csajt, akit pénteken most mégis, am teccett nagyon, jól zavarba voltam és ránézni se mertem igazán :D de úgyérzem talán elkezdődött valami ami eddig hiányzott az életemből :) na persze őt nem látom soha többé, de annyira nem is volt nehéz, legk jobblesz :)

szal nem az van hogy nem tetszel egy lánynak se, hanem hogy am nem mész oda... ennyi lenne a megoldás, beszélgetni kell

2009. dec. 12. 21:06
 13/18 anonim ***** válasza:

Bárhol elkezdhetsz beszélgetni..akár buszmegállóban is. akár még annyit is elég megjegyezned, hogy hú de hideg van. Sokszor már ennyitől beindul a beszélgetés.

Amúgy ha van olyan lány az osztályban aki többet van egyedül, hozz is odamehetsz. Nem azt mondom, hogy barátnőszerzési akció legyen belőle.

De ha barátkozol lányokkal, akkor kevésbé fogod úgy érzeni szerintem, hogy nehéz velük beszélgetni. Nagyobb tapasztalatod lsz benne.

Nem csak olyanokkal érdemes beszélgetni, akiktől mást is szeretnél beszélgetés nélkül.

Azért érdemes félénk srácként szerintem félénk lánnyal beszélgetni szerintem, mert akár ezt is meg tudod beszélni vele. Mármint elmondhatod neki, hogy mindig zavarba jössz, ha lányokkal kell beszélgetned.

Szerintem ezt nagyon aranyosnak fogja találni.. és megeshet Rajtad a szíve. Ez sok nő vonása..

L21

2009. dec. 12. 22:46
 14/18 anonim ***** válasza:
Hahóó!! Önbizalom!! ha nincs önbizalmad az bizony meglátszik rajtad...mégpedig a kisugárzásodon:D nem kell rögtön megszólítani a lányokat:D Flörtölj bátran és lehessen látni rajtad hogy magabiztos vagy és hogy el is hiszed ezt magadról és akkor minden rendben lesz ;)
2009. dec. 12. 23:09
 15/18 anonim válasza:
Szia ,hány éves vagy mert engem is kockának tartanak,de közben van más téma dolog is ami érdekel.23/l
2009. dec. 13. 10:58
 16/18 anonim ***** válasza:
nem értem miért kell azokat az embereket "kockának" tartani, akik jól értenek a számítógépekhez. szerintem ez irígység, mert pl akik jól tanulnak, azokat strébernek csúfolják.
2009. dec. 13. 12:24
 17/18 anonim ***** válasza:
Cube or not cube?Robbanj ki a wow elől azt menjél csajozni!
2009. dec. 13. 12:38
 18/18 anonim ***** válasza:

ha valaki WoWozik, nem egyenlő azzal hogy kocka. nem a wowozástól, vagy játéktól lesz az. ezt régebben a programozókra használták, vagy rendszergazdákra, esetleg hobbi-számítógépbütykölőkre. a wowosok átlagban nem értenek semmihez, ami géppel kapcsolatos, csak a játékhoz, úgyhogy a két fogalom nagyon messze áll egymástól.

a csajok pedig kinézetre és stílusra mennek, úgyhogy ha nem vagy "ari" vagy "rosszfiú" (=műveletlen bunkó) akkor ne is számíts sokra. sajnálom haver, ez van :(

2009. dec. 13. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!