Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csináljam?
Figyelt kérdés
Tetszik egy volt osztálytársam nem tudom mit csináljak hogyan hívjam el valahova?2014. márc. 1. 23:43
1/9 anonim válasza:
he te gec, gyere velem valahova mer teccel
2/9 anonim válasza:
oda alsz ele es mondod amit szeretnel! :3
3/9 anonim válasza:
Ne bonyolítsd túl, a saját érdekedben! Odamész és elhívod, mint ha akárki mást hívnál. Ennyi.
4/9 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat ment mindenkinek a zöld.
Megpróbálhatom elhívni valahova, de nem tudom mi lesz belőle.
2014. márc. 2. 07:38
5/9 A kérdező kommentje:
szerintetek hova hívjam?
2014. márc. 2. 07:40
6/9 anonim válasza:
Ez már attól függ inkább, hogy mennyi idősek vagytok, illetve kinek milyen a stílusa/érdeklődési köre.
7/9 A kérdező kommentje:
Én16 vagyok(fiú) ő meg 15(természetesen lány mielőtt valaki másra gondolna). Mindketten szeretjük a filmeket a mozi szerintetek jó? Vagy inkább hozzám hívjam és csak ketten nézzünk valamit? (lehet hogy más is lesz belőle) Szerintetek próbáljam megcsókolni? Én úgy erzem hogy én is tetszek neki mert amikor beszélünk mindketten kicit zavarban vagyunk.
2014. márc. 2. 08:53
8/9 anonim válasza:
Szia! Szerintem hívd fel telefonon, és érdeklődj. Aztán dobd fel, hogy vmikor össze kéne futnotok. Mondjuk hívd el egy étterembe, vagy fagyizni! Sok sikert! ;):D:)
9/9 anonim válasza:
Egy tipp ne telefonon hívd hanem mond meg a szemébe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!