Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan csináljam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csináljam?

Figyelt kérdés

Megtetszett egy lány, hogyan írjak rá, miről kezdjek vele először beszélgetni?

Mikor van az h elhívhatom randira, ha ez megtörténik akkor a randin hogy/ mit csináljak? Kezét mikor foghatom meg?

Lehet h gyors vagyok, de biztos az első csók?

2014. jan. 2. 09:33
 1/3 anonim ***** válasza:

"Megtetszett egy lány, hogyan írjak rá, miről kezdjek vele először beszélgetni?"

Kvantummechanikáról.

"Mikor van az h elhívhatom randira, ha ez megtörténik akkor a randin hogy/ mit csináljak?"

Keddenként este 5-kor hívhatod el, a randin csak piros kalapban pukedlizhetsz.

"Kezét mikor foghatom meg?"

Péntekenként reggel 8 és 10 között.

"Lehet h gyors vagyok, de biztos az első csók?"

Hooogyne!

ISTENEM MIÉRT VAN ENNYI ÉLETKÉPTELEN EMBER???? :((((

2014. jan. 2. 09:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia.

Rairsz, megkerdezed tole miujsag, hogy teltek nala az unnepek. elkezdett-e mar tanulni a sulira. szeret-e filmet nezni, milyen filmeket latott mostanaban, javasolhatsz is neki, h azt nezze meg.

szoba hozhatod, h esetleg talalkozhatnatok is.

baratok, film, zene, hobbi, testverek, suli- ismerkedesnel boveb eleg. :)

en most epp azt varom, h egy fiu ramirjon. ;) ha bejossz neki, porogni fog a tema, nem lesz kinos csend, mert nagyon szeretne veled beszelni, sokmindenre kivancsi. es te is. igy elsem tudom kepzelni, hogy valaha is abbamaradjon a beszelgetes. :D hajra

ha ugy latod, hogy erdeklodik irantad, nyugodtan vesd fel a talalkozas temat. ha egy suliba jartok, megkerdezheted, hogy vmelyik du., ha raer, es nem kell neki sokat tanulni, elmehetnetek beulni valahova.

ha elmegy, szerintem elso randin mar mehet a kezfogas (erezni fogod a gesztikulaciojabol, hogy igenyli-e - am a legtobb lany elso randin mar engedi, ha tetszik a hapsi).

csok elso randin sok, ha meg addig nem volt kozelibb kapcsolatotok.

hazamentek 1. randi utan, rairsz, beszelgettek, johet vmi hetvegi program.

es ha ott jol erzitek magatok egymas Szia.

Rairsz, megkerdezed tole miujsag, hogy teltek nala az unnepek. elkezdett-e mar tanulni a sulira. szeret-e filmet nezni, milyen filmeket latott mostanaban, javasolhatsz is neki, h azt nezze meg.

en most epp azt varom, h egy fiu ramirjon. ;) ha bejossz neki, porogni fog a tema, nem lesz kinos csend,

mert nagyon szeretne veled beszelni, sokmindenre kivancsi. es te is. igy elsem tudom kepzelni, hogy valaha is abbamaradjon a beszelgetes. :D hajra

Szia.

en most epp azt varom, h egy fiu ramirjon. ;) ha bejossz neki, porogni fog a tema, nem lesz kinos csend, mert nagyon szeretne veled beszelni, sokmindenre kivancsi. es te is. igy elsem tudom kepzelni, hogy valaha is abbamaradjon a beszelgetes. :D hajra

ha ugy latod, hogy erdeklodik irantad, nyugodtan vesd fel a talalkozas temat. ha egy suliba jartok, megkerdezheted, hogy vmelyik du., ha raer, es nem kell neki sokat tanulni, elmehetnetek beulni valahova.

ha elmegy, szerintem elso randin mar mehet a kezfogas (erezni fogod a gesztikulaciojabol, hogy igenyli-e - am a legtobb lany elso randin mar engedi, ha tetszik a hapsi).

csok elso randin sok, ha meg addig nem volt kozelibb kapcsolatotok.

hazamentek 1. randi utan, rairsz, beszelgettek, johet vmi hetvegi program.

es ha ott jol erzitek magatok egymas tarsasagaban es latod, h kozeledik, batran csokold meg.

sok sikert.

2014. jan. 2. 11:25
 3/3 anonim ***** válasza:

ne haragudj, kicsit bezavarodott a szerkentyu.

remelem ki tudod bogozni. probaltam pedig hasznosakat irni.

2014. jan. 2. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!