Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy osztálytársam akibe belezúgtam hogy csináljam hogy észrevegyen és tetszek neki megkedveljen?
Az előző teljesen jól látja a dolgot.
Az segíthet, ha eléred, hogy felnézzen rád. Ha elkezd tisztelni akkor könnyebben beléd szeret, mert nem fog lenézni, hanem épp ellenkezőleg.
Valóban a barátjának kell éreznie téged, különben hiába tisztel, mert egy bunkóval senki sem akar együtt lenni sokáig.
És ha ez a kettő megvan akkor jöhet a harmadik dolog, hogy elérd, azt, hogy azt higgye bármikor elveszíthet téged ezért elkezd belül "fájni" neki valami ami a szerelem alapja. Nevezzük kezdődő tűznek.
Én sokat néztem utána ilyen dolgoknak, és sokat kísérleteztem csajokon. (bocs, ki nem... :) )
Egy jó összefoglalót itt találtam korábban,nem tudom megvan-e még:
Szóval fel a fejjel, a lényeg hogy ne add oda neki magad, mert akkor nem fog felnézni rád, hanem kapcarongyként kezd kezelni, így beléd sem fog szeretni. El fog tolni magától ami miatt TE fogsz egyre jobban beleszeretni és futhatsz utána - reménytelenül... :)
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!