Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves fiú vagyok és szeretnék elhívni egy lányt randizni aki az osztálytársam mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
(attól félek ha szakítanánk utána nagyon gáz lenne)2013. nov. 13. 15:58
1/3 anonim válasza:
Nincs azzal semmi baj, nyugodtan. :)
Egy baja van, osztálytárs-kapcsolatok mindig nagyon neccesek, mert túl sokat vagytok együtt, de láttam már sokévig tartót is mondjuk.
Attól hogy mi van szakitás után, attól ne félj, semmi "gáz" nincs benne
2/3 anonim válasza:
Én nem tenném a helyedben. Biztos, hogy ezt akarod? Mit teszel, ha nem akar veled randizni? Vagy ha a randi nem jól sül el? Az egész osztály rajtad röhögne. A te döntésed.
3/3 anonim válasza:
ne tedd! tapasztalat.3 évig voltunk együtt,utána 3 évig romokban hevertem. 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!