Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Küzdjek egy lányért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Madrid0606 kérdése:

Küzdjek egy lányért?

Figyelt kérdés
Januárban megismerkedtem egy meseszép lánnyal!Sajnos akkor hagyta el a volt pasija és nagyon kivolt!Vigasztaltam,támogattam!Elhívtam sörözni,moziba,filmet lesni!Itt aludt nálam 3szor is!Nagyon jól elvoltunk!Ennyit nagyon régen baromkodtam!!Úgy elvoltumk mint egy szerelmes pár!Sajnos az utolsó alkalommal mikor elment kicsit szarul esett hogy lelép és kértem h maradjon de nem maradt!Lassan egy hónapja nem nagyon beszélgetünk!Megkérdeztem tőle hogy mi a baj,de azt mondja semmi!nem akar beszélgetni velem már!Láttam rajta h fontos vagyok neki!Mondta is!Szerintetek harcoljak érte????
2014. febr. 28. 22:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Próbát megér.
2014. febr. 28. 22:46
 2/10 anonim ***** válasza:
Még jó hogy harcolj érte.
2014. febr. 28. 22:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát veszteni már nem veszthetsz semmit. sok sikert!
2014. febr. 28. 22:49
 4/10 anonim ***** válasza:
Fel ne add!
2014. febr. 28. 22:51
 5/10 anonim ***** válasza:

Baromság.

Ha nem kelkesz neki de nyomulsz rá akkor az idegeire mész.

2014. febr. 28. 22:53
 6/10 anonim ***** válasza:

próbáld meg :)

Drukkolok

2014. febr. 28. 23:04
 7/10 anonim ***** válasza:
1 próbát megér
2014. márc. 1. 00:18
 8/10 anonim ***** válasza:

!ne!!!

!nem!akar!tőled!semmit!

2014. márc. 1. 00:32
 9/10 A kérdező kommentje:
Jah az kimaradt h pár csók már elcsattant!meg lefeküdt velem!Múltkor felhívtam és azt mondta hogy nem haragszik csak még "szereti" a volt fasziját akivel 2 és fél évig volt!
2014. márc. 1. 04:59
 10/10 anonim válasza:
szereted? akkor küzdj érte. amúgy józan voltatok amikor lefeküdtél vele?
2014. márc. 10. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!