Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti ezt megteszitek azért a lányért akivel csak szexelni akartok?
Nem tudom mit akar tőlem ez a fiú. Ilyeneket csinál: meghív kajálni, bowlingozni is voltunk, sétálni egy parkban 2 alkalommal, elvitt már moziba (akkor egész nap együtt voltunk) volt hogy munka után sietett hogy 10 percre találkozni tudjunk a pályaudvaron, volt hogy XY helyen találkoztunk hogy haza tudjon kísérni hogy addig is együtt legyünk. Sokszor mondja hogy mennyire örül ha láthat és már ettől jobb lesz a napja.
Ezek komolyabb kapcsolat miatti udvarlások, vagy csak szex miatt?
Nem csak szex miatt. Biztos hogy te, azaz a személyed érdekli. Ha neked is tetszik akkor hajrá.
Nem tünt fel neked amúgy, hogy eddig randizgattatok? :)
Most mit nem értesz ezen? -_-"
Feltettem egy kérdést, leírtam értelmesen hogy mik az aggályaim. Mit nem lehet ezen érteni?
Nagy csajozó volt régebben, ezért sem tudom hogy vajon milyen kapcsolatot akar velem. Hosszabbat akár, vagy csak szexet.
Köszönöm a többi választ :)
Megnyugtató :) Azt mondja velem komolyabban tervez, de azért rákérdeztem mások hogyan látnák ezek alapján. :)
Hát ha valakinek sok felesleges ideje és pénze van akkor megteszi mindezt egy szexért ha éppen senki más nem adódik.
De ennyi pénzt és ennyi időt kevesen áldoznak olyanra akitől csak szexet akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!