Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ti ezt megteszitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti ezt megteszitek azért a lányért akivel csak szexelni akartok?

Figyelt kérdés

Nem tudom mit akar tőlem ez a fiú. Ilyeneket csinál: meghív kajálni, bowlingozni is voltunk, sétálni egy parkban 2 alkalommal, elvitt már moziba (akkor egész nap együtt voltunk) volt hogy munka után sietett hogy 10 percre találkozni tudjunk a pályaudvaron, volt hogy XY helyen találkoztunk hogy haza tudjon kísérni hogy addig is együtt legyünk. Sokszor mondja hogy mennyire örül ha láthat és már ettől jobb lesz a napja.

Ezek komolyabb kapcsolat miatti udvarlások, vagy csak szex miatt?

2013. márc. 28. 17:16
1 2
 1/15 -=Koldus=- ***** válasza:
78%
Téged sem az eszedért szeretnek meg -.-"
2013. márc. 28. 17:18
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Pesze.de szerintem a srác többet akar,vagy eléggé kitartò
 3/15 anonim ***** válasza:
Normális esetben komolyabb kapcsolat. Neked kell érezni azt, hogy mit is akar. Megvan-e a szikra, a szenvedély...Viszont én tudok olyan srácot is, aki megteheti azt, hogy nagyobb pénzt és időt öl bele egy szexkapcsiba, mert megteheti és imádja a hódítást...Mindenki máshogyan csinálja. Ezt neked kell érezni is tudni. Puhatolózz, kérdezz rá, stb...
 4/15 anonim ***** válasza:
Vonzódik a srác-de ez még messze nem szerelem..Fellángolásnak elmegy..
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak szex miatt. Biztos hogy te, azaz a személyed érdekli. Ha neked is tetszik akkor hajrá.

Nem tünt fel neked amúgy, hogy eddig randizgattatok? :)

2013. márc. 28. 17:19
 6/15 A kérdező kommentje:

Most mit nem értesz ezen? -_-"

Feltettem egy kérdést, leírtam értelmesen hogy mik az aggályaim. Mit nem lehet ezen érteni?

Nagy csajozó volt régebben, ezért sem tudom hogy vajon milyen kapcsolatot akar velem. Hosszabbat akár, vagy csak szexet.

2013. márc. 28. 17:20
 7/15 anonim ***** válasza:
Hosszabbat vagy szexet? Attól függ melyikre vagy jó.
2013. márc. 28. 17:22
 8/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a többi választ :)

Megnyugtató :) Azt mondja velem komolyabban tervez, de azért rákérdeztem mások hogyan látnák ezek alapján. :)

2013. márc. 28. 17:22
 9/15 anonim ***** válasza:
65%
1-es ment a pacsi:D
2013. márc. 28. 17:23
 10/15 ASOT ***** válasza:

Hát ha valakinek sok felesleges ideje és pénze van akkor megteszi mindezt egy szexért ha éppen senki más nem adódik.

De ennyi pénzt és ennyi időt kevesen áldoznak olyanra akitől csak szexet akarnak.

2013. márc. 28. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!