Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! A buliba megismert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! A buliba megismert lányért harcoltok?

Figyelt kérdés
sokan mondják hogy hülyeség buliba ismerkedni de szerintem nem. fiúk, ti a buliba mindig a könnyen kapható lányokra hajtotok de ha egy nagyon vonzó,elragadó lány megfogna titeket a személyiségével harcolnátok érte? vagy "áá hadjuk,ma dugni akarok"? keresnétek a buli után? kort is!!
2013. jan. 19. 21:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
120 decibeles zajban megfog a személyiségével....oké
2013. jan. 19. 21:21
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Harcolnék, kezemben egy helyesírási szótárral.
2013. jan. 19. 21:22
 3/14 anonim ***** válasza:
szerintem olyan fegyverrel harcolnék érte, aminek nem olyan a hangja, hogy ratatatata, hanem hogy tuctuctuctuc. nem gépfegyver, hanem a techno zene ritmusában tudna lőni az ellenségre.
2013. jan. 19. 21:23
 4/14 anonim ***** válasza:
Pont ez van, hogy keresem és megtaláltam a neten azt akivel volt, de ő meg cseszik visszaírni:S Pont egy flegma nő miatt nem tudom elérni...
2013. jan. 19. 21:24
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem harcolnék érte. Vagy elfogadja a közeledésem vagy nem.
 6/14 anonim ***** válasza:

Szerinted van idő a személyiségre, a belső attitűdre olyan hangerő, és részeges kábaság mellett ami ott megy? Elég ritkán járok, de az a ritka alkalom amikor azon kaptam magam, h egy hölgy, csaj, bige, cica, van a karomban, azt sem tudtam ki meg, h mi merre hány méter. Ha kitartott a taxiig, esetleg megtudtam a nevét. De ő se tudta az enyémet.

Szóval? Milyen buliba jársz? Vagy az inkább egy pub és ne disco? Mert az előbbi alkalmas arra amit írsz. Utóbbi szerintem felejtős. Ha mélyen szántó beszélgetésekre vágysz, szerintem inkább házibulit csinálj, és alapozás közben adott a szitu...

7/14 anonim ***** válasza:
100%
2. most elképzeltelek, ahogy egyik kezeddel egy gépfegyverrel ott vagy a csatamező, a másik kezedben pedig egy helyesírási szabályzatot szorongatsz :DDD tetszett a válasz!
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy harcolnék érte, max miután lefeküdtem vele és váltunk pár szót, ha érdekesnek találom, hiába ribi, lehet hogy megérdemel egy esélyt (ilyennel még nem találkoztam).
2013. jan. 19. 21:26
 9/14 anonim ***** válasza:
Egy lányért sem érdemes harcolni.
2013. jan. 19. 21:28
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem discora gondoltam ! hanem pub,házibuli stb. bocs a hibákért de nem helyesírási versenyen vagyunk :)
2013. jan. 19. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!