Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan jöjjek össze vele?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöjjek össze vele? Próbáltam megcsókolni, de elfordította a fejét.

Figyelt kérdés
Szóval randizgatok egy lánnyal, 5x találkoztunk bő 2 hét alatt, nagyon jól érezzük magunkat egymással, beszélgetünk, mosolygunk, nevetünk. Ma 1 busszal jöttünk haza Pestről, kb. az út felétől egymásra hajtott fejjel aludtunk, közben fogtuk egymás kezét, szóval a fizikai kontakt már megvan. :) Csók még eddig nem volt, ma tettem egy próbálkozást, de elfordította a fejét. Direkt nem akartam hamarabb, nehogy nagyon nyomulósnak vegye. Búcsúzáskor már nem próbálkoztam még 1 kísérlettel, viszont ő vetette fel hogy majd lesz msn-en és dumáljunk, meghogy találkozzunk köv. hét elején. Szóval tudom és érzem hogy nem rontottam el semmit ezzel a próbálkozással, de akkor hogy és mikor legyen a következő, ami már ne fulladjon kudarcba? Manapság már első randin simán belefér a csók, ő meg még az ötödiken sem akarja, pedig nem egy prűd valakiről van szó. Ő 20/L én 24/F. Az értelmetlen válaszokat lehetőleg kerüljük, köszi!
2009. dec. 11. 21:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

ez milyen szar, mi az hogy elmegy 4. randiig ha tudja hogy lefog koptatni és fejedhezvágja hogy 2. on kellett volna? :O ez gáz...

am meg milett volna ha pl nem megcsókolni akarod a buszon csak arcrapuszi, és vársz, és kisvártatva úgyis kapsz egyet teis... ha meg nem, akkor lehet tényleg az van amit az előttem szóló írt hogy elkéstél? bár ez nagyon hülyén hangzik, nemhinném...

// postolás előtt elolvastam mégegyszer amit írtál lehet nemjól értelmeztem és nem a buszon próbálkoztál, akkor nemtom mivan :)

2009. dec. 13. 23:21
 12/14 anonim ***** válasza:
Sajnos ez így működik, vagy jó pillanatban kapod le, vagy annyi. A csaj egy aljadék balf*sznak néz, hogy nem kapod le akkor, amikor a szíved diktálná. Egy utolsó sz*r szemét mocsok vagy a szemében!
2009. dec. 13. 23:24
 13/14 anonim ***** válasza:

Én nem hiszem, hogy egy lány ilyen rigid lenne, hogy elvárná a 2. randevún, hogy NEKED kelljen mecsókolni - és, ha nem, akkor örök harag, de azért 4 randevút végigcsinál veled, hogy jól betegyen.

Ha valaki ilyen, az perverz, beteg. Akkor pedig jobb is, ha nem maradtok együtt.

Az a valószínűbb, hogy félénk vagy tétovázik.

2009. dec. 14. 12:32
 14/14 anonim ***** válasza:
A csaj megvárja a 4. randit, mert gondolja, hogy "talán alakul valami". Amikor pedig ott vagytok, és próbálod nyélbe ütni a dolgot, már valahogy nem érzi úgy, hogy ez a megfelelő alkalom. Ennyi.
2009. dec. 14. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!