Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöjjek össze vele? Próbáltam megcsókolni, de elfordította a fejét.
ez milyen szar, mi az hogy elmegy 4. randiig ha tudja hogy lefog koptatni és fejedhezvágja hogy 2. on kellett volna? :O ez gáz...
am meg milett volna ha pl nem megcsókolni akarod a buszon csak arcrapuszi, és vársz, és kisvártatva úgyis kapsz egyet teis... ha meg nem, akkor lehet tényleg az van amit az előttem szóló írt hogy elkéstél? bár ez nagyon hülyén hangzik, nemhinném...
// postolás előtt elolvastam mégegyszer amit írtál lehet nemjól értelmeztem és nem a buszon próbálkoztál, akkor nemtom mivan :)
Én nem hiszem, hogy egy lány ilyen rigid lenne, hogy elvárná a 2. randevún, hogy NEKED kelljen mecsókolni - és, ha nem, akkor örök harag, de azért 4 randevút végigcsinál veled, hogy jól betegyen.
Ha valaki ilyen, az perverz, beteg. Akkor pedig jobb is, ha nem maradtok együtt.
Az a valószínűbb, hogy félénk vagy tétovázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!