Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehet a hiba? Ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet a hiba? Ennyire taszító a fogszabályzó?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kérlek segítsetek megtalálni a hibát! Komolyan nem magamat fényezem de környezetem szerint nagyon szép, sportos lány vagyok színkitűnő tanulmányi eredményekkel. Mégse kellek egy srácnak se. Hol lehet a hiba? Nem vagyok egy társasági ember de azért sok ismerősöm van. Eddig akárki srác megtettszett nem lett belőle semmi pedig én utaltam rá, hogy bejönnek...Egyetlen nagy szépséghibám az, hogy fogszabályzós vagyok..ennyire visszataszító lenne?

16/L

2014. febr. 26. 16:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
80%
Biztosan nem a fogszabályzó a hibás.
2014. febr. 26. 16:38
 2/17 anonim ***** válasza:
nem hiszem:) én ismerek fogszabályzós lányt és nagyon tetszik:) ha küldesz képet mondok őszinte véleményt :) 17f
 3/17 anonim ***** válasza:
A fogszabályzó pedig szépít. Bárki bármit mond.
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy fiatal vagy még eléggé felszínes a korosztályod, bár szerintem följebb is.

Engem speciel nem zavarna a dolog. De fel a fejjel :)

5/17 anonim ***** válasza:
A fogszabályzó nem taszító 17/f
2014. febr. 26. 16:39
 6/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Sajnos továbbra se tudom mi lehet a baj :(
2014. febr. 26. 16:43
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretném, ha lepontoznátok az őszinteségemért, de ha egy lány szép és csinos, akkor mindegy milyen a haja színe, a szeme színe, fogszabályzós vagy sem, szemüveges vagy nem, a pasik többségének bejön.
2014. febr. 26. 16:44
 8/17 anonim ***** válasza:

Nem Villőnek hívnak véletlenül?

Mert akkor nekem tetszel.:D

Gondolom félelmetesen festhetsz a fiúknak (népszerű,csinos) vagy túl magasak az igényeid.

2014. febr. 26. 16:46
 9/17 Mr. Truth ***** válasza:

Szerintem cuki a a fogszabályzo. A hiba meg lehet hogy ott van hogy látják rajtad hogy tisztában vagy azzal hogy jól nézel ki. Lehet hogy ezzel nincs rosz szándékod de vannak akiket ez meghátrálássra késztet.

És ismétlem: én aranyosnak tartom a fogszabályzos lányokat;)

2014. febr. 26. 16:48
 10/17 anonim ***** válasza:
Szia, 18 vagyok, lassan fél éve van fogszabályzóm, eddig mindenki csak azt mondta hogy előny, meg ez csak azt mutatja, hogy törődsz magaddal
2014. febr. 26. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!