Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet a hiba? Ennyire taszító a fogszabályzó?
Sziasztok!
Kérlek segítsetek megtalálni a hibát! Komolyan nem magamat fényezem de környezetem szerint nagyon szép, sportos lány vagyok színkitűnő tanulmányi eredményekkel. Mégse kellek egy srácnak se. Hol lehet a hiba? Nem vagyok egy társasági ember de azért sok ismerősöm van. Eddig akárki srác megtettszett nem lett belőle semmi pedig én utaltam rá, hogy bejönnek...Egyetlen nagy szépséghibám az, hogy fogszabályzós vagyok..ennyire visszataszító lenne?
16/L
Az a baj, hogy fiatal vagy még eléggé felszínes a korosztályod, bár szerintem följebb is.
Engem speciel nem zavarna a dolog. De fel a fejjel :)
Nem Villőnek hívnak véletlenül?
Mert akkor nekem tetszel.:D
Gondolom félelmetesen festhetsz a fiúknak (népszerű,csinos) vagy túl magasak az igényeid.
Szerintem cuki a a fogszabályzo. A hiba meg lehet hogy ott van hogy látják rajtad hogy tisztában vagy azzal hogy jól nézel ki. Lehet hogy ezzel nincs rosz szándékod de vannak akiket ez meghátrálássra késztet.
És ismétlem: én aranyosnak tartom a fogszabályzos lányokat;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!