Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Luuca4 kérdése:
Ha valakivel csókolozok és fogszabályzó van rajtam akor az zavaró tényező?
Figyelt kérdés
JUa és ha a fogam nem annyira szép hanem kicsit "hézagos" akor az bezavarhat annál h felszedjek egy pasit??2014. jan. 29. 20:41
3/8 anonim válasza:
első barátom is fogszabályzós volt, és semmiben nem zavart.
4/8 anonim válasza:
nem gáz, bejönnek a fogszabályzós csajok :D
5/8 anonim válasza:
Légy nyugodt a férfiak egyebet néznek nem a fogszabályzót.De ügyelj ne legyen meglazulva, mert csók közben esetleg lenyelhetik és akkor gáz van.
6/8 anonim válasza:
nem arra van a fogszabályzó hogy ne legyen hézagos??
amúgy meg nem hiszem hogy nagyon zavarna
17/F
7/8 anonim válasza:
Nekem is volt fogszabályzóm, és az első csókomat akkor kaptam meg. Egyáltalán nem zavart, sőőőőőt, nagyonis élveztem ! :D.
úgyhogy ne aggódj, nem zavar az. :)
8/8 anonim válasza:
Én is csókolóztam már vele is és nélküle is. Nagy különbség nem volt. És amikor rajtam volt a srác kimondottan izgatónak találta.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!