Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az hogyha egy lány kavar valakivel?
Figyelt kérdés
Mit kell az alatt érteni hogyha egy lány kavar valakivel?2014. febr. 26. 11:14
2/6 A kérdező kommentje:
például?
2014. febr. 26. 11:15
3/6 anonim válasza:
Szerintem ebbe meg minden benne van de testikapcsolat pont nem :D max csók
4/6 anonim válasza:
találkozgat, ismerkedik, randizgat valakivel
akár csinálhatnak is valamit (csók, petting, szex)
de szerintem arra is mondják, akik még nem csináltak semmi komolyat, csak találkozgatnak
5/6 anonim válasza:
Együtt sütnek főznek pudingos palacsintát.
6/6 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy mennyi idős vagy kedves kérdező? (csupán kiváncsiságból) Amúgy szerintem arra használják leginkább amikor nem jó indulatból gondolunk arra hogy egy lány egy fiúval csinál együtt valamit. Mondjuk amikor van egy kapcsolat közben a lány kavar egy másik fiúval. Tehát megcsalja vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!