Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez mit jelent?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mit jelent? Bárkitől várok véleményt!

Figyelt kérdés
BUNKÓK kíméljenek.. történet: mmegismertem egy fiút nagyon tetszik, jól érzem vele magam , megismerkedésünk után randiztunk, a randi végén megcsókolt.. nem szoktam hagyni első randin.. de ezzel a fiúval annyira jóléreztem magam,hogy nem bírtam visszautasítani.A találkozásunk óta semmi nem változott.. ugyanúgy ír mint mielőtt megcsókolt volna annyi különbséggel hogy mondta hogy nagyon jól érete magát velem.. nemrég megint kérdezgette ,hogy mikor talizunk ,mikor talizunk megint? megbeszéltük ,de aznap lemondta mert lebetegedett és amióta ez megtörtént semennyire nem keres.. tartásból nem írok neki ,nem keresem nem akarom hogy tudja hogy oda vagyok érte .:/ véleményeek?

2014. febr. 25. 21:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Azért egy "jól vagy már"? Minimum... komolyan rá se kérdeztél, hogy hogy van?
2014. febr. 25. 21:15
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne kéresd magad! Eddig minden lépést ő tett meg, megcsókolt, jelezte, hogy jó volt a találka, felajánlott egy következőt... Egyszer igazán megerőltetheted magad te is, attól még, hogy esetleg leszállsz a magas lóról és írsz neki, még nem fog úgy tűnni, hogy rohansz utána...
2014. febr. 25. 21:15
 3/16 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem beleírni ,hogy ráírtam hogy hogy van mondta,hogy nem olyan jól, váltottunk azután 5 mondatot kb(lehet sokat mondok) és ennyi..
2014. febr. 25. 21:17
 4/16 anonim ***** válasza:

így van néha te is keresheted főleg ,h jól érzed vele magad

én kimondottan rühellem ha egy oldalúak a dolgok és egy idő után hanyagolom mert úgy érzem ,h csak én erőltetem.

2014. febr. 25. 21:18
 5/16 A kérdező kommentje:
énis kerestem nem erről van szó, de egyszerűen az írásán azt érzem ,hogy érdektelen velem szemben.. meg se kérdezett annyit,hogy velem mi a helyzet.. egyszer volt már ilyen periódus az ismerkedésünkben ,de egyszrűen kiborít ,hogy néha azt érzem érdeklem néha meg azt,hogy nem.. ha azt veszem le róla hogy nem annyira akar velem beszélni, minden kedvem elmegy attól hogy keressem őt..
2014. febr. 25. 21:25
 6/16 anonim ***** válasza:
Volt már ilyen periódus?Dehát mióta ismerkedtek?
2014. febr. 25. 21:33
 7/16 A kérdező kommentje:
3-3,5 hónap,de nem tudtunk igazán találkozni mert neki vizsgaidőszaka volt nekem meg sokat kell tanulnom és elkezdtem vezetni is :S ezért nehezen tudtuk összehozni azt hogy komoly találkánk legyen ne csak 1-2 órás
2014. febr. 25. 21:36
 8/16 anonim ***** válasza:
Értem.Én erről azt gondolom,ha nagyon szimpi lennél neki akkor tudna Rád időt szánni.
2014. febr. 25. 21:48
 9/16 A kérdező kommentje:
szán rám időt:) azzal igazából nincs baj..csak nemtudom már mit akar.. miért közömbös egyszer velem egyszer meg írtó cuki
2014. febr. 25. 21:50
 10/16 anonim ***** válasza:
jaja ha valakit érdekelsz az fix ,h keresni fog és nem kifogásokat hanem téged :)
2014. febr. 25. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!