Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukám megtiltotta, hogy 1 fiúval járjak. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
80 km-re lakik a srác, de már volt itt 1x. Nagyon bejövünk 1másnak, és többet szeretnénk. De anya azt mondta, hogy nem fogja hagyni, hogy én utazgassak majd hozzá. Nem tudom mit tegyek.2008. júl. 21. 18:40
2/9 anonim válasza:
Igen ez egy fontos dolog tudni hány évesek vagytok,mert ha már 17-18 évesek vagytok akkor anyukád már nem szólhat bele a mqagánéletedbe.
3/9 anonim válasza:
hát nem tudom én sem a korod de végülis nem is anyira számit szentem , és ha a fiu meszeb lakik akor nehogy már te menyj már hozzá anyud biztos csak félt és jol teszi ha a pasi akar vmit jöjjön le hozzád bizonyitson . lehet egy idö után anyud is megngedi majd . sok sikert
4/9 A kérdező kommentje:
én 15 vagyok ő 18
2008. júl. 21. 20:42
5/9 anonim válasza:
Szerintem se te menj hozzá, nem szabad a fiúk után futni! Főleg ha eddig csak 1 x taliztatok!
6/9 anonim válasza:
Valahol meg lehet érteni,hogy nem akarja anyukád,hogy te utazgass oda.Egyelőre utazgasson a fiú még hozzád.Még csak 1x találkoztatok.Majd idővel,ha úgy alakul és komolyabb lesz ez,akkor majd biztosan mehetsz te is oda,de addig ő járjon fel hozzád szerintem.
7/9 anonim válasza:
Nekem is volt távkapcsolatom, köztünk 200 km volt. Elöször úgy akartunk talizni, hogy a lakóhelyünkhöz egy viszonylag közelebbi városban, de ezt a szüleim nem nagyon engedték. Azt mondták a srác jöhet hozzám, amikor tud és szeretne, de én egyelőre ne utazgassak. Úgyhogy ő jött mindig. Illetve, amikor már 3 hónapja együtt voltunk, már én is mehettem volna hozzá, de addigra szakitotam vele, mert már nem szerettem őt. 16 évesek voltunk akkor.
8/9 anonim válasza:
hát hallod te csajszi kezet foghatunk :S ugyan ebben a cipőben járkálok én is és 15 vok én is a pasim nagyon messze lakott tőlem és csak kétszer taliztunk anya nekem se engedte hogy feljárjak hozzá ahoz képest én voltam fenn nála győrbe mind a 2x :S amit nagyon megbántam mert szétment köztünk a kapcsolat nem megilyeszteni akarlak de keress egy közelebbit mert szenvedni fogsz és tod miért?????? MERT MINÉL TÁVOLABB VAN TŐLED ÉS TOD HOGY NEM LEHET A TIÉD ANNÁL JOBBAN RAGASZKODSZ HOZZÁ ÉS SZERETNI AKAROD aminek így semmi értelme szal...jól gondold meg hogy mit szeretnél és csak okosan dönts anyudnak meg még most próbáld megfogadni a tanácsait sose feledd Ő A TAPASZTALTABB!!!! nah szijjó
9/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, szerintem megvárom mi lesz a legközelebbi talin, mekkora a tűz közöttünk,és azután döntök
2008. júl. 23. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!