Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van nála esélyem? Minden évben szoktunk menni anyukám barátnőjéékhez.
Figyelt kérdés
Van neki egy fia 2 évvel idősebb nálam. Én 16 vagyok.És nekem nagyon bejön. Mit csináljak! Jövő héten megyünk.2009. máj. 1. 14:29
1/5 anonim válasza:
lehet nála esélyed, csak prónálj meg vele kedvesen viselkedni és sokat beszélgetni. lényeg, h találj vmit, ami közös bennetek. pl. szeretitek ugyanazt az együttest v filmet. aztán megmondhatod neki, h adja kölcsön v küldje el a zenét v vmi hasonló dumát, ami miatt újra beszélnetek v találkoznotok kell és ha szimpi vagy neki, tuti ráharap a dologra:) sok szerencsét!!! L/16
2/5 anonim válasza:
Ha nincs barátnője, miért ne? :) Szurkolok! :)
3/5 anonim válasza:
Szóval évente csak egyszer találkozol a sráccal is? És mennyire megoldható, hogy ti ketten azért gyakrabban? Mert ha távkapcsolatba akarsz belemenni, akkor jó, ha számolsz annak nehézségeivel is, amit szerintem nem kell ecsetelnem.
4/5 anonim válasza:
légy vele kettesben, és ha télleg van vonzalom...akkor az valahogy majd csak megnyilvánul...nyár van sétáljatok...strandoljatok...bármilyen közös program jó...vagy akár állítsd meg egy pillanatra és nézz mélyen a szemébe...csókold meg...ha akarod:D
5/5 anonim válasza:
találj közös témát.. és sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!