Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Van egy fiut akivel ujabban minden buliban csokolozunk es azonkivul szoktunk parszor beszelni. Ez megy honapok ota. Ha megemlitem neki beszelgetesnel h kijonne e egyet mert pl unatkozom vagy setalnek akkor mi lesz?
Rajtam fog rohogni mindenki, foleg a haverjai( eleg sok van neki) hogy o nem lepett honapokig s en kihivom?Es o hogy fog reagalni? Ti hogy reagalnatok? Orulnetek vagy tobbet nem erdekelne ha egy lany egyertelmuen kihiv? :(
18/L
Talán azért smároltok minden buliba mert egyértelmüen bejöttök egymásnak de akkor miért csak buliba? nem mértem..
Mert akkor szimpik vagytok egymásnak de akkor biztos hogy lehetne is több köztetek nem gondolod?
hihetetlen...
irjatok meg legyszi
Hívd sétálni. Nincs veszteni valód.
Ki fog röhögni valaki? Jajjúristen. OK én már márig kiröhöglek hogy buliba jársz csókolozni. Na? Fax vagyok? Most kibaxtam veled hogy kiröhögtelek? Mégis ha ott helyben kiröhög egy rakás fiatal akkor mivan? Ciikii? Nőjj fel kérlek, ideje nem más emberek véleménye szerint cselekedni hanem a saját céljaid szerint :)
Ja de készülj fel rá hogy akármit is csinál a srác, lehet csak jól megdug aztán neki már nem leszel érdekes... Bulizni jár nem párt keresni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!