Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mi van? Négyszer taliztun...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi van? Négyszer taliztunk, csókolózunk, de még nem járunk. Kérdezzem meg, hogy most mi legyen?

Figyelt kérdés

Amikor talizunk mindig csókolózunk összebújunk stb. de nem járunk... Rákérdezzek, hogy most mi van velünk?

Amúgy 16 éves fiú vagyok, de nem vagyok szerelmes a lányba. Félek hogy ő szeret, de nem akarom megbántani. Várjak még egy kicsit hátha elkezdek érezni iránta valamit? Vagy mondjam meg neki hogy hagyjuk inkább?

2010. okt. 21. 16:57
 1/6 anonim ***** válasza:
ja.
2010. okt. 21. 17:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Felétek szokás megkérdezni azt, h 'akkor most járunk?'. Mert nálam az összebújás meg a smacizás a járás félre nem érthető jele...
2010. okt. 21. 17:02
 3/6 anonim ***** válasza:
ha nem szereted akkor minek randizol vele?
2010. okt. 21. 17:02
 4/6 anonim ***** válasza:
4x taliztak és kivan akadva h még nem szerelmes x'D
2010. okt. 21. 17:13
 5/6 anonim ***** válasza:

várj még

amúgy első csók= járás kezdetével... ez ALAP

2010. okt. 21. 17:28
 6/6 anonim ***** válasza:

mi az h az első csók a kezdetével?

a barátommal összejöttem.. krdezte hogy járnék-e vele. igent mondtam. rá 3 héttel csókolóztunk..

szval ez ennyira hülyeség.. mi akkor addig nem is jártuk?

ISTENEM -.-"

2010. okt. 22. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!