Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy srác, aki tetszik....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác, aki tetszik. Kedezményezzek nála, ha összefutunk?

Figyelt kérdés
1 hete írt egy oldalon, bejelöltem, neki pedig nem ugrott be ki vagyok, de írta, hogy szívesen találkozna velem. A következő üzenetben elkérte a számom. Ezt az üzenetet tegnap nézte meg (a számommal együtt), fennvolt, máskor mindig visszaírt, viszont ezúttal erre nem. Holnap játszik egy sportrendezvényen és én is ottleszek, odamenjek hozzá "bemutatkozni"? Vagy mit jelent, hogy nem írt vissza? Talán nem érdeklem? Csak szórakozott? 23 éves, nem tudom mit várhatok. Ezek után kicsit elbizonytalanodtam. 18/L
2009. dec. 11. 14:11
 1/4 A kérdező kommentje:
*kezdeményezzek
2009. dec. 11. 14:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Bármennyire is szeretnél odamenni hozzá, szerintem várd meg míg ő lép. Mostmár rajta a sor, hisz a számod is tudja. Nekem az a tapasztalatom, ha "túl könnyű" egy lányt megszerezni, akkor nem értékelik annyira a pasik.

Szerintem várj :)

2009. dec. 11. 14:30
 3/4 anonim ***** válasza:
nehogymar azert mert nem irt vissza panikba ess :) ez nem jelent semmit
2009. dec. 11. 16:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! De úgy gondolom, ha annyira érdekelném, akkor visszaírt volna, főleg, hogy megadtam a számom és nem is keresett. Dísznek kérte el? :S A kezdeményezésre meg azért gondoltam, mert ő nem emlékszik rám, hogy látott volna, magyarán nem ismer még, tehát azt nem nagyon várhatom, hogy ő jöjjön oda hozzám.
2009. dec. 11. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!