Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez a 15 éves fiú felsőtest milyennek számít? Kinek tetszik?
Hát van benne munka:P Ki randizna egy ilyen scáccal? Írjatok kort is légyszi. Köszi!:)
Mondjuk én rohadtul nem felsőtest alapján ítélek meg valakit,de ha már válaszolni "kell",akkor nem tetszik.Túl sok..amúgy sem tetszenek az izmok.Inkább a vékony fiúk jönnek be (vagy macis is lehet,a lényeg,hogy ne izmos).
15/L
Szerintem a fej sokkal fontosabb,mert mondjuk csak nyári időben tudsz vele dicsekedni,de azért enm árt az ismos has.Én is randiznák veled ezek alapján
L/15
14:57 tanulj meg olvasni. "pontosabban nem ennyire jót"
vak vagy, vagy mi?
Az én barátomnak erős hanyag tartása van és gerincferdülése is, de nagyon jól néz ki, szokott gyúrni, amitől most már el van tiltva (és nem fájt a háta, és most se fáj). Az egészség az első!
Am ja, állati jól nézel ki sztem!:) 17/L
öhh:Dén 17 éves srác vagyok elég vékony testalkatú az ember kisem nézné belőlem hogy milyen:D
ugye elég durva volt a tesi tanárom meg alapból sportolok és mellette gyúrok szoval alap hogy full kockás és cicis vagyok:Da karom az normál:Darra nemgyúrtam sokat.és énsem vagyok ilyen izomagyu de nemtom a képedet elnézve te sem szerecc dolgozni magadon és utána nézegetni a sikereket.
de aki ennyivel is beéri..17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!