Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ez a 15 éves fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ez a 15 éves fiú felsőtest milyennek számít? Kinek tetszik?

Figyelt kérdés

[link]

Hát van benne munka:P Ki randizna egy ilyen scáccal? Írjatok kort is légyszi. Köszi!:)

2009. dec. 11. 14:09
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%

jóez, ügyes vagy:D bár jobblenne ha azaz ezüst cső vagy micsoda, nem lenne ott, mert így nemlátszik teljesen a test.

én 24 vagyok, úgyhogy én nem randiznék veled :D de elárulok egy titkot....:) a tested nemlettrossz. de lehet h a fejed írtó ronda, és csak a testedért nemfognak veled randizni:)

2009. dec. 11. 14:11
 2/34 anonim ***** válasza:
49%

Lányoknak nem olyan fontos a fiú kinézete,mint a fiúnak a lányé.

NE legyél hájas és kész,nem kell 20kg izom.

2009. dec. 11. 14:11
 3/34 anonim ***** válasza:
59%
én 17 éves lány vagyok és nekem nem jön be ez a test. túl görbehátúnak tűnsz, nemtudom mennyire van hatással a gyúrás a púposságra, de láttam már kigyúrtabb fazont egyenes háttal. a karod tetszik, de más nem. szép munka ez így 15 évesen, de ha a fejed is benne lenne lehet más lenne a véleményem. egyébként csak így tovább... De nekem nem jön be :)
2009. dec. 11. 14:13
 4/34 anonim ***** válasza:

Jóóó, nekem már talán túlságosan is. :D Szerintem ennél tovább ne gyúrd. Bár..lehet csak nekem nem jönnek ne a nagyon izmos srácok. Tudod mit? Hallgass a többségre. :)

Egy 15 éves lány voltam.

2009. dec. 11. 14:15
 5/34 anonim ***** válasza:

14:13

Hogyha valaki meggörbül akkor jobban látszanak a hasizmok, szerintem azért van igy a képen

2009. dec. 11. 14:21
 6/34 A kérdező kommentje:
Azért dőlök el kicsit, mert így fértem a tükörbe:P Semmi baja a gerincemnek xD amúgy is volt orvosi vizsgálat ahol megnézték és semmi baja... Amúgy arcommal sincs semmi baj:P;)
2009. dec. 11. 14:36
 7/34 A kérdező kommentje:
Ja igen. Hasizmot jól befeszíteni csak úgy lehet ha '' görnyedsz '':P
2009. dec. 11. 14:40
 8/34 anonim ***** válasza:
én mennék ha a fejed és a lelki világod is ilyen formás XD kár hogy 21 vagyok :P
2009. dec. 11. 14:46
 9/34 anonim ***** válasza:
0%

14:13 LOL muhahahah! te szőke kis tizenéves naív lányka, aki nem gondol bele a dolgokba és nem bír megkülönböztetni egy púpost a görnyedttől XD aki ferde, az amúgysem tudna ilyen izomzatot kialakítani, pontosabban nem ennyire jót, mert a görbület miatt fájna a háta

21/L

2009. dec. 11. 14:49
 10/34 anonim ***** válasza:
Most ehhez muszáj hozzászólnom: egy púpos is ki tud alakítani ilyet, még ilyenebbet is, sőt kell is neki, mert csak így tudja korrigálni a ferdületet, csak a hátizom nem elég hozzá, has és mellkas is kell. Már bocs.
2009. dec. 11. 14:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!