Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez a 15 éves fiú felsőtest milyennek számít? Kinek tetszik?
Hát van benne munka:P Ki randizna egy ilyen scáccal? Írjatok kort is légyszi. Köszi!:)
jóez, ügyes vagy:D bár jobblenne ha azaz ezüst cső vagy micsoda, nem lenne ott, mert így nemlátszik teljesen a test.
én 24 vagyok, úgyhogy én nem randiznék veled :D de elárulok egy titkot....:) a tested nemlettrossz. de lehet h a fejed írtó ronda, és csak a testedért nemfognak veled randizni:)
Lányoknak nem olyan fontos a fiú kinézete,mint a fiúnak a lányé.
NE legyél hájas és kész,nem kell 20kg izom.
Jóóó, nekem már talán túlságosan is. :D Szerintem ennél tovább ne gyúrd. Bár..lehet csak nekem nem jönnek ne a nagyon izmos srácok. Tudod mit? Hallgass a többségre. :)
Egy 15 éves lány voltam.
14:13
Hogyha valaki meggörbül akkor jobban látszanak a hasizmok, szerintem azért van igy a képen
14:13 LOL muhahahah! te szőke kis tizenéves naív lányka, aki nem gondol bele a dolgokba és nem bír megkülönböztetni egy púpost a görnyedttől XD aki ferde, az amúgysem tudna ilyen izomzatot kialakítani, pontosabban nem ennyire jót, mert a görbület miatt fájna a háta
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!