Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez a 15 éves fiú felsőtest milyennek számít? Kinek tetszik?
Hát van benne munka:P Ki randizna egy ilyen scáccal? Írjatok kort is légyszi. Köszi!:)
olyan leszel mint arnold xD
hát neekem se jönnek be a túl izmos KISFIÚK
én csak az épp ennyire izmos felsőtestet szeretem.
csak az a bibi az ilyen srácokkal h amikor már kezdik magukat így fényképezni, az azt jelenti h kezdenek beképzeltek lenni. és azt már nem szeretem :)
15/l
sztem baromi jól nézel ki,én simán randiznék egy ilyen sráccal :)
15/L
gyönyörű a tested, nekem nagyon tetszik! Még a nyál is összefutott a számban
17/L
jó! nem is olyan gáz :) de meg kell haggyam amiért te meg dolgoztál azért nekem nem kellett ;) Nekem is ilyen a felső részem csak annyiban különbözik hogy nem ekkora a mellem, meg nekem kockásabb a hasam :)
És én nem dolgoztam meg érte :)
Ne érts félre nagyon jó ez ,nem kritikának mondtam .Röntgenes fiatal csaj mikor másztam fel az asztalra és mondta hogy forduljak hátamra és megfordultam :D ránézett a hasamra és azt mondta hűű ha :o :) Én meg nevettem magamban :)
Nekem speciel nem tetszenek az ilyen izomzatú srácok. De nem minden a külső. Attól, hogy valakinek bejössz külsőleg még nem biztos, hogy a személyiséged is tetszeni fog neki. És ugyanígy fordítva. Bár a "Hát van benne munka:P" mondatod miatt nem valószínű :P
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!