Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ez a 15 éves fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ez a 15 éves fiú felsőtest milyennek számít? Kinek tetszik?

Figyelt kérdés

[link]

Hát van benne munka:P Ki randizna egy ilyen scáccal? Írjatok kort is légyszi. Köszi!:)

2009. dec. 11. 14:09
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

olyan leszel mint arnold xD

hát neekem se jönnek be a túl izmos KISFIÚK

2009. dec. 11. 15:05
 12/34 anonim ***** válasza:
Nem szeretem a túl kigyurt testet és ha te vagy az 15 éves talán másal is foglalkozhatnál a szabad idődben mint gyurásal.De azért jó hogy nem vagy hájas.Az arcodat hiányolom.!by:14 éves
2009. dec. 11. 15:22
 13/34 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem elég szép az arcod hozzám szoval a tested így önmagában semmit nem ér:D 19/L
2009. dec. 11. 15:28
 14/34 anonim ***** válasza:

én csak az épp ennyire izmos felsőtestet szeretem.

csak az a bibi az ilyen srácokkal h amikor már kezdik magukat így fényképezni, az azt jelenti h kezdenek beképzeltek lenni. és azt már nem szeretem :)

15/l

2009. dec. 11. 15:30
 15/34 anonim ***** válasza:

sztem baromi jól nézel ki,én simán randiznék egy ilyen sráccal :)

15/L

2009. dec. 11. 15:42
 16/34 anonim ***** válasza:
jólesz.. bár sztem ha kevesebbbet mutogatod magad, akkor nemfognak leszólni.. :) (sok az irigy ember) de ez csak jótanács...
2009. dec. 11. 15:58
 17/34 anonim ***** válasza:

gyönyörű a tested, nekem nagyon tetszik! Még a nyál is összefutott a számban

17/L

2009. dec. 11. 16:02
 18/34 anonim ***** válasza:

jó! nem is olyan gáz :) de meg kell haggyam amiért te meg dolgoztál azért nekem nem kellett ;) Nekem is ilyen a felső részem csak annyiban különbözik hogy nem ekkora a mellem, meg nekem kockásabb a hasam :)

És én nem dolgoztam meg érte :)

Ne érts félre nagyon jó ez ,nem kritikának mondtam .Röntgenes fiatal csaj mikor másztam fel az asztalra és mondta hogy forduljak hátamra és megfordultam :D ránézett a hasamra és azt mondta hűű ha :o :) Én meg nevettem magamban :)

2009. dec. 11. 16:27
 19/34 anonim válasza:

Nekem speciel nem tetszenek az ilyen izomzatú srácok. De nem minden a külső. Attól, hogy valakinek bejössz külsőleg még nem biztos, hogy a személyiséged is tetszeni fog neki. És ugyanígy fordítva. Bár a "Hát van benne munka:P" mondatod miatt nem valószínű :P

20/L

2009. dec. 11. 17:13
 20/34 anonim ***** válasza:
Azért körbe hátú, mert úgy feszít, hogy majd szétrobban a feje, és csak nektek... Nem igaz, hogy nem tudjátok értékelni.
2009. dec. 11. 17:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!