Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vezessem ra a fiut a csokra az elso randin?
Figyelt kérdés
Ez egy olyasmi tanulasos randi lesz segiteni fog tanulni nekem.. mondjuk nem nagyon szorulok segitsegre mert otthon is tudok tanulni .
de megkertem hogy segitsen hogy tobb idot toltsunk egyutt. szerintetek mirol beszeljek neki kozben ?? vagy a csokra hogy vezzesem ra ?? 14/L
2014. febr. 23. 09:01
1/9 anonim válasza:
először is használj ékezetet:D szokott neked kedveskedni ajándékkal? Vagy mutat valami jelet arra, hogy szeret téged?
2/9 A kérdező kommentje:
Nem .. ez csak egy egyszeru korep lesz de en szeretem >< o meg nem is ismer csak latasbol.
2014. febr. 23. 09:32
3/9 anonim válasza:
akkor kérd meg, hogy segítsen :D
4/9 anonim válasza:
Még csak látásból ismer,de már csókolózni akarsz vele....a második randin már a szexre vezesd rá !!
5/9 A kérdező kommentje:
jólvanna >< lehet kicsit elsijettem ><
2014. febr. 23. 10:50
6/9 anonim válasza:
azért a helyesírásod befigyel >< először is próbálj vele beszélgetni!
7/9 A kérdező kommentje:
értettem köszönöm a választ ^^
2014. febr. 23. 11:38
9/9 anonim válasza:
hat igen tini szerelem elso latasra de en is voltam tini ezert tudom milyen de eloszor probald meg kideriteni hgy erez e irantad valami tobbet mint baratsag ez aztan kozeledj hozza lassan de egybol csokra nem tudod kenyszeriteni mert csak nem is ismered rendesen ha pedig nyomulsz akkor kur vanak fog tartani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!