Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kell jól csókolni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell jól csókolni?

Figyelt kérdés
Idén nyáron (2014) barátnőmmel már megbeszéltünk egy randevút, és azt akarja hogy megcsókoljam. Én ebben az ügyben (sajnos) nem vagyok jártas. Szóval szükségem van néhány ezzel kapcsolatos válaszra: hogy hol érdemes/hogyan érdemes megcsókolni egy lányt? 14/F

2014. febr. 22. 22:14
 1/3 anonim ***** válasza:
ez ki kell tapasztalni én pl úgy szoktam hogy először egy szájra puszi aztán egy picit átnyalok a szájába utána meg a nyelvemmel keringőzök egyet az ő nyelvével :) ez be szokott jönni
2014. febr. 22. 22:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia, fontos dolgok:

Ne vegyél a szádon levegőt közben (egyik barátnőm egyszer megtette, eléggé gáz volt)

ne legyél túl rámenős!

a lányok nem szeretik, ha túl agresszív vagy!

de ne is légy túl lágy,

tehát ne csak úgy 'legyél' hanem azért mértékkel csináld!

Ha nyelveset szeretne!

ajánlatos a fejedet elforgatni valamerre, az emberek ösztönösen jobbra döntik!

az orrotokra vigyázzatok, könnyű beverni!

ne kérdezd meg csók előtt SOHA, hogy legyen-e csók, vagy valami,

mindíg várd ki a megfelelő pillanatot!

általában, ha a szádra néz, majd a szemedbe és elmosolyodik akkor zöld utat kaptál: csókolhatsz!

ha csak kis csók van (semmi nyelv) akkor is érdemes megtartani párat ezek közül a tanácsok közül :)

sok sikert az elsőhüz ;)

(18/F)

2014. febr. 22. 22:20
 3/3 anonim ***** válasza:
A csók kopogtatás az emeleten, hogy kiadó-e a földszint.
2014. febr. 22. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!