Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy tudok utalni arra hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baltakusz kérdése:

Hogy tudok utalni arra hogy megakarom csokolni a barátnomet? ( nem ugy értem hogy mondom neki hogy : meg akarlak csokolni)

Figyelt kérdés

2014. jan. 13. 20:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ne gondolkodj... csak csókold meg...
2014. jan. 13. 20:26
 2/11 Sulek Péter ***** válasza:
igen sztem se szóban utalj rá, hanem a testbeszédeddel mutasd pl nézz a szemébe és lassan közeledj felé :) úgyis fogod látni,hogy hagyja e vagy sem :)
2014. jan. 13. 20:29
 3/11 anonim ***** válasza:
lekapod aztán kész. én is így csináltam, csak kiderült hogy van barátja a csajnak, és elmondott mindenféle szemétnek meg aljas féregnek :)
2014. jan. 13. 20:32
 4/11 anonim ***** válasza:

Vagy tedd a kezed az arcára és a hüvelykujjaddal simíts végig a száján vagy csak a szàja alatti kis gödröt cirógasd meg:)

Nem tudom mennyire jön le mire gondolok...

2014. jan. 13. 20:33
 5/11 anonim ***** válasza:
Melyik bolygón élsz, te lúzer?!?!?! Onnantól a barátnőd, hogy az első randin megcsókoltad, te po:cs!
2014. jan. 13. 20:51
 6/11 A kérdező kommentje:
és ha beégek akkor mit mondjak mit akartam csinálni?
2014. jan. 13. 20:52
 7/11 anonim ***** válasza:
beszélgettek, nevetgéltek...majd közelhajolsz és adsz neki egy kis csókot, ha visszacsókol akkor nyert ügy, ha elhúzódik (Bár miért tenné, ha egyszer a barátnőd) akkor "bocsánat, azt hittem te is akarod".
2014. jan. 13. 20:53
 8/11 anonim ***** válasza:

"Onnantól a barátnőd, hogy az első randin megcsókoltad, te po:cs!"

Ezt hol olvastad te mafla?

2014. jan. 13. 20:55
 9/11 anonim ***** válasza:
Na elmesélek egy történetet röviden. Volt egy csaj kegyetlenül szerelmes voltam bele és még nem tartottunk a csóknál csak ismerkedtünk ölelkeztünk és én se tudtam eldönteni mikor csókoljam meg. És dumált valamiről és közben gondolkoztam hogy mi a fenért habozzak minden áron csókolózni akarok a szerelmemmel és itt a lehetőség meg minden.. Befejezte a mondanivalóját és belenéztem a szemébe és megcsókoltam és a csók közben az járt a fejemben (húú de király vagyok, ezaz stb.. és még az hogy fölöslegesen kell agyalni meg tervezni meg kell csókolni és kész.) Úgyhogy nem kell semmi görcsölnöd, fogd a csajodat csókold meg mert ha nem teszed meg más fogja és örök életre bánni fogod! És hiddel iszonyatosan jól fogod érezni de a csajod is mint állat. :) és amikor haza kísérd ott is csókold meg, haza fele meg ugrálni fogsz az örömtől! :) Sok sikert! Aztán ide írd le hogy sikerült!
2014. jan. 13. 20:59
 10/11 anonim ***** válasza:
Hosszasan nézz a szemébe, simogasd ahogy az előttem szoló írta és hajulj hozzá közel... Aztan csak egy kis puszi az ajkára aztán ha érzed folytatod de vszinu hamarabb visszacsókol mint ahogy te gondolod ;) írd mi volt
2014. jan. 14. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!