Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Apám eltiltott a barátomtól,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apám eltiltott a barátomtól, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy 16 éves lány vagyok.

Soha életemben nem volt még pasim és nem is nagyon tetszett senki.. egészen idáig...

Van egy "srác".. akivel egy közös ismerősünkön keresztül ismerkedtünk meg. Kerek 10(!) évvel idősebb nálam.

Eleinte csak beszélgettünk. Neki volt is egy vele egykorú barátnője.

Aztán a beszélgetések során rájöttünk, hogy rengeteg közös van bennünk és rokonlelkek vagyunk.

Elkezdtünk közös programokat szervezgetni. (Persze csak titokban...)

És elkezdett egyre jobban tetszeni..

Tudtam, hogy ez nem helyes hiszen 10 évvel idősebb nálam és van barátnője.

Aztán egyik napról a másikra... szakított a barátnőjével. Eleinte nem mondta el, hogy miért csak mindig kifogásokat keresett..

Aztán egyszer azt mondta, hogy azért szakított vele, mert úgy érzi, hogy mióta vele vagyok egyre közelebb érez magához és már nem szereti a barátnőjét.

Hát én nagyon boldog voltam igazából, hogy ő is érdeklődik irántam.. de bűntudatom is volt amiért úgymond leromboltam a kapcsolatukat.

Aztán valamivel később megtörtént az ominózus első csók.

Aztán megkérdezte, hogy lennék-e a barátnője. Kértem gondolkodási időt. De ekkora már teljesen beleszerettem.

Most "járunk"...

Úgy döntöttem, hogy ezt nem szeretném eltitkolni a szüleim elől... hát bemutattam nekik.

Meglepődés az volt rendesen... : )

Anya csak igyelmeztetett erre-arra.

De nem vagyok naiv tehát tudok magamra vigyázni.

Apa viszont teljesen kiakadt. Meg akarta verni... Megfenyegette, hogy ha nem tűnik el a közelemből akkor "bajok lesznek"...

Titokban kell találkozgatnunk...

Az apámnak teljesen elment az esze.

Értem, hogy 10 év rengeteg idő... de miért nem tudja úgy lerendezni, mint anyu?

Kitűnő tanuló vagyok, megbízható, sosem hazudok a szüleimnek, nem balhézom, nem iszom, nem cigizem, nem drogozom, és soha nem pasiztam... miért nem bízik meg bennem egy cseppet?!

A barátom egyenlőre rendíthetetlenül mellettem áll és nem hajlandó feladni a "harcot" apám ellen, de félek, hogy egyszer szakítani fog...

Hiszen miért küzdene egy olyan férfi értem aki százszor szebb és jobb nőket kaphatna meg??

Nem tudom mit tegyek! Segítség!

2014. febr. 22. 18:40
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megértő szavakat! : )

Tegnap este -ismét titokban- találkoztunk.

Felmentünk a lakására.

Először megijedtem egy kicsit, hogy na most mi van...

És szerintem ezt észre vette ezért felhozta a témát és megbeszéltük, hogy még egy jó ideig nem fogunk lefeküdni, mert ennek a kapcsolatnak korántsem ez a lényege vagy a célja.

És ezt ő maga mondta.

Sok idióta dumát hallottam már, hogyan szédítik a csajokat... De ez nem tűnt puszta rizsának.... szerintem komolyan gondolta és ez nagyon megnyugtatott most. : )

2014. febr. 23. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!