Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erezhet valamit irantam?
Figyelt kérdés
Elore bocsanatot kerek hogy nincs ekezet de telefonrol irok.szoval tetszik egy srac.es meg decemberben (utolso tanitasi napon)kuldtem neki egy levelet arrol hogy szeretem..a reakciokat ra meg mindig nemtudom volt egy kis kavarodas de kiderult hogy nemugy tortent..feltem h mit fog mondani..hogy tetszem e neki vagy hogy nem.ehhez kepest..semmi..de erdekesen viselkedik..elege sznob a gyerek egy a milliohoz hogy radnez a folyoson..januar ota minden egyes nap ramnez ..facebookon nem igazol vissza..amikor raneztem multkor o zavartan elnezett masfele..egyik fiu baratom odament hozza es megkerdezte hogy :-tudod lilla(most ez a nevem)kuldte azt a levelet mit gondolsz rola? O:-(felnez a lilla szonal mert amugy kototte a cipojet) jaja igen tudom(ellezdi idegesen markolaszni a kezeit)ahh nem nem..(es a valasznal nem nez a szemebe hanem oldallra nez felhuzza a szemoldoket es mosolyog)..... multkor elhaladt elottem..es 3x is visszafordult es ramnezett..a haverjainak nem mondd ezekrol a dolgokrol semmit pedig azt mondjak mindent megbeszelnek..kedden beteg volt kideritettem baratnoimmel hog hol lakik es elmentunk oda..megneztuk a hazat.aztan mar mentunkvolna el amikor egy irto cuki cica megjelent a keritesukon(mar mogotte jartunk) leveszem es simogatom..egyik baratnom fejere raszallt egy darazs es elkezdett sikitozni erre felnezek a hazra es latom hogy valaki gyorsan visszahuzza a fuggonyt..tuti o..aztan mar mentunk el es baratnom latta hogy vki all az ablaknal aztan gyorsan elugrik amikor felnezunk..kedvelhet a srac?2014. febr. 22. 09:14
1/1 anonim válasza:
Picit érdekes a sztori, de szerintem bejösz neki!(:
15/L^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!