Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő mit érezhet irántam? (többi lent)
Figyelt kérdés
Találkoztam egy sráccal legelső talinál mikor haza kísért és megolelt meg megcsókolt..2nap múlvba megint találkoztunk sétáltunk ölelgetett meg puszilgatott. Egy idő után már nem csak néha karolt át hanem már úgy kísért haza..én kicsit össze zavarodtam és nem tudom mit szeretnék ő mit érezhet?16L2012. okt. 22. 13:23
1/4 anonim válasza:
Most együtt vagytok? Mert ha ezt még nem beszéltétek meg, akkor nagyon sürgősen meg kéne! :)
2/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk együtt.úgy vagyok vele hogy hianyzik egyszer azt érzem hogy szeretem egyszer meg úgy hogy nem érzek iránta szinte semmit.:s de szeretni szeretnem
2012. okt. 22. 15:02
3/4 anonim válasza:
De ha nem vagytok együtt, akkor ne engedd, hogy csakúgy csókolgasson! Ha úgy érzed többet akarsz, akkor ajánld fel, hogy mi lenne, ha.. Ha nem élvezted, akkor ne engedd neki
4/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit erzek iranta!
2012. okt. 22. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!