Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hány nap múlva "lehet" rákérde...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány nap múlva "lehet" rákérdezni a második randira?

Figyelt kérdés
Tegnap találkoztunk először. Mikor lenne a legjobb megkérdezni, hogy van-e kedve többször is látni? (jó, persze konkrét dologgal állnék elő, nem így kérdezném)
2014. febr. 21. 17:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Akár ma vagy holnap. Kérdezd meg, hogy ven-e kedve elmenni valahova. Ha szimpatikus vagy neki, akkor elmegy veled szívesen, ha nem, akkor meg úgyis halott az ügy és húzni fogja, viszont akkor ne pazarolj rá időt, mert nagyon meg lehet szívni.
2014. febr. 21. 17:42
 2/4 anonim ***** válasza:
h lany vagy akk sztem varj h a fiu kerdezzen, de utalhatsz ra burkoltan h kimutasd h lenne kedved hatha tobb batorsagot ad neki. h fiu vagy akk miko legkozelebb latod. de akar lehet olyan is h hirtelenjeben kerdezed, habar nem tudom az ilyesmi mennyire megy nalatok. h oszttarsak vagytok akk egyik nap megkerdezheted mit cisnal delutan, h vhova egyutt jartok akk utana hazakiserheted v ilyesmi. nem muszaj mindig szo szerint randira menni, lehet az akarmi amit csinaltok videojatekkal kezdve vidamparkon keresztul a botanikus kertekig minden:) 1 het-2 het maximum. h 1 honap utan kerdezed akk az kicsit fura lenne, foleg h ugylatom szeretnel kovit
2014. febr. 21. 17:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha lány vagy, akkor sehány nap múlva, neked nem szabad rákérdezni ilyenkor az elején.

Ha srác vagy akkor csak azt tudom mondani, hogy én egy nap kihagyást mindig beteszek, és csak másnap beszélem meg a köv. alkalmat. Persze ez egy hülyeség, biztos felesleges bizonyos nő típusok esetén, de általában jobb ha így van, és nem gondolja a lány, hogy totálisan oda vagyok érte már most. Gondolkodjon inkább csak rajta, hogy most tetszett nekem vagy sem, hívom e vagy sem, lesz e folytatás vagy sem. Egy nap után már viszont rácsörgök, hogy nehogy átessek a ló túloldalára és keressen mást, vagy más programot.

2014. febr. 21. 17:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Mielőbb. A másik fél is töri a kezét, hogy vajon mikor hívod már.. Ha pedig nem jössz be neki, akkor is jobb mielőbb lezárni. Lezárás pedig nem a szó nélküli eltűnés....
2014. febr. 21. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!