Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megszólítsam, vagy próbáljam tovább keresni?
Sziasztok!
A suliból hazajövet a trolibuszon megláttam egy nagyon szép, és helyes lányt. Kb egykorú lehet velem, és nagyon tetszik, már egy hete minden reggel látom, sokszor délután is és nagyon megtetszett.
Elkezdtem keresni sok közösségi oldalon (myvip, iwiw) de nem jött be (nincs semmi konkrétumom róla, még a korát se tudom, így nehéz) gondoltam rá hogy megszólítom, de milyen indokkal szólítanám meg? :)
Kérlek ha tudtok segítsetek.
Előre is köszi :)
"bocsi, olyan szép vagy, de annyira h ezt nem bírtam magamban tartani.":D
Ha szerncséd van megmosolyogja ezt vagy megköszöni és onnan tól kialakulhat beszélgetés...
Kedves 2. válaszoló!
Gyakran vagyok úgy, hogy buszon megtetszik egy lány, és nem csinálok semmit - elsősorban azért, mert még nincs tapasztalatom ilyesmiben, szóval mondhatjuk hogy bátortalan vagyok.
Szerinted az általad írt szövegre hogy reagálni a lányok többsége? Csak mert szerintem lényegretörő, de mégsem nyomulós, és hát legalább rögtön kifejezem vele hogy miért is szólítottam meg, szóval nem sok félreértés lehet belőle.
Tényleg érdekelne, illetve mások véleménye is ezzel kapcsolatban! Köszi :)
Köszi a válaszokat! Igazából interneten szerettem volna felvenni a kapcsolatot vele, de így egyszerűbb, szerintem már holnap megszólítom :)
Sajnos ma nem láttam :S :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!