Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a rossz nyavalya van ezekkel az ütődött felszínes nőkkel, hogy minden apró hibát sérelmeznek egy pasi?
Annyira jó, hogy minden nap megtudok ezen az oldalon valami nagyszerű, "köztudott" újdonságot... Egyik nap csak az arc számít állítólag, aztán a holnapi okostóni szerint meg csakis a test, a holnaputáni szerint meg csak a pénz, és így tovább. Jókat nevetek. :)
U.i.: Sosem zavart az, ha valakinek nagy az orra (az enyém is nagy, és az sem zavar), több olyan barátom is volt, vagy simán olyan, aki csak tetszett. Viszont téged úgy kikukáztalak volna, hogy elsírtad volna magad, és nem az orrod miatt. :D
Nem tudom milyen az a szabályos arc, vagy a szabálytalan... egyszerűen egy olyan arc ami az én ízlésemnek bejön és kész. Nem tudom mit kell ezen lovagolni...
Amúgy pl a férjemet is zavarja egy nőn, ha nagy az orra, nem tudom miért a nőket kell fikázni minden szarért....mert van ízlésük, és uram bocs, van ami nem jön be nekik...mert ez, mert az....miközben a pasik többsége azon rinyál hogy a nője úgy nézzen ki mint egy csontváz, és ha felszed egy kilót, és nem ad le rögtön hármat akkor ki van dobva.
Most akkor ki is a felszínes?
Nekem pl vannak szeplőim. Nem sok de van. És ezért is kaptam visszautasítást. Na és akkor? Ki nem szarja le? Kerestem tovább...Volt aki azért nem akart velem járni mert nem szereti a világoskék szemű csajokat...és? elfogadtam hogy neki ez nem jön be és ennyi...
Pasik, ne rinyáljatok már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!