Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ne tűnjek unalmasnak (már) az első randin? (lent)
Nem tudok beszélni feleslegesen, csak a lényeget és kész. Próbálkoztam vele, de nem ment, csak rontott a helyzeten. :(
Nem érdekelnek az autók, csak azok, amiket KGST országokban gyártottak, ezeket meg csak az anyám korú nők ismerik...
Utálom a sportokat -nézni főleg.
A "hobbim a munkám", suli mellett egész jó pénzeket is keresek vele, de megint ott tartunk, hogy nincs nő, akit ez érdekelne (ha mégis, azonnal megkérem a kezét :D )
Olyan csajjal lesz randim szerdán, akivel kölcsönös az érdeklődés egymás iránt, de ha ő is csendes típus, rettegek attól, hogy szó nélkül ülünk egymás mellett...
Az autók meg a sportok a lányok többségét sem érdeklik, nem hiszem, hogy ebből bajod lenne...
A hobbiról szerintem lehet attól függetlenül beszélni, hogy amúgy érdekli-e a másikat, vagy sem. Legalábbis ha magának a hobbinak a részletei nem is, de engem érdekelne, miért szereti azt a dolgot a másik, mikor és miért kezdett el azzal foglalkozni, stb.
Amúgy meg lehet beszélgetni régi emlékekről, az életről, világról, hogyan gondolkodtok erről-arról, egymás családjáról, jövőbeli tervekről, álmokról... Rengeteg dologról lehet beszélgetni a munkán és a hobbin kívül...
minden féle fajta kommunikációt fejezz be vele interneten csak a randi időpontját egyeztesd ne ossz meg semmit vagy nem lesz téma és ez lesz: :)
Szerintem a "Mi újság?" témáról lehet a legkevesebbet beszélgetni, függetlenül attól, hogy tudja-e előre az ember mi történt a másikkal, vagy sem...
Nem feltétlenül kell befejezni az internetes kommunikációt, nekünk is ment / megy a beszélgetés élőben is, közben meg az interneten is egy csomó minden szóba kerül. Ha nincs téma, az nem az internet miatt lesz...
De akkor náluk élőben sem olyan szuper a beszélgetés, nem? Nem tudom elképzelni, hogy interneten megy a dolog, mindig akad téma, élőben meg nem.
Kivéve, ha mondjuk félénk emberről van szó és neten könnyebben kommunikál, de még akkor is előbb-utóbb élőben is menni fog.
igen, élőben kicsit azért még is csak másabb, meg hát ki hogy kezdte....amikor én kezdtem még nem volt mindenki számára elérhető olcsón az internet nem is volt csak intézményekben leginkább. (de ez mindegy)
Tudod van aki leblokkol ha látja a másikat szemtől szemben :)
igen mondhatjuk úgy is h félénkebb típus...
De természetesen nem mindenkire vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!