Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hátrányban vannak a szemüveges lányok a pasizásban? Fiúk nektek számít ha valaki szemüveges? Főként 14-16 éves fiúk válaszát várom!
Figyelt kérdés
2009. dec. 9. 16:47
11/17 anonim válasza:
17:23-sal teljes mértékben egyet értek! :D
12/17 anonim válasza:
elég sokszor jobban néznek ki szemüvegben mint élküle ;D
13/17 anonim válasza:
Ha az archoz és stílushoz illő keretet hordasz, akkor szerintem javíthat. Én pl. szemüvegesen jobban mutatok mindenki szerint.
Sőt ma már divatból hordanak szemüveget, dioptria nélküieket, sok helyen olvastam már erről.
22/L
14/17 anonim válasza:
Én 6 szemüveges lányt ismerek közelről, ebből 5 jól néz ki szemüvegben és szemüveg nélkül is.
15/17 anonim válasza:
Szerintem ez a dolog nagyon relatív nekem speciel a nem szemüveges csajok jobban bejönnek, de ez minden pasinál változó és az is változó, hogy melyik csajnak áll jól, szóval ne parázz ha szerinted jól áll nyugodtan hordj szemcsit
16/17 anonim válasza:
sztem lányoknak jól áll a szemüveg
17/17 anonim válasza:
egyáltalán nem, sőt! de ízlések és pofonok. mondjuk nekem sokkal jobban bejönnek a szemüveges lányok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!