Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez most egy randi lesz, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most egy randi lesz, vagy csak szimpla talalka?

Figyelt kérdés
Arrol lenne szo hogy van egy fiu, aki 8.-as es elegge csajozos tipus mindig latom fb-n is hogy mas lanyoknak a kepein csorgatja a nyalat es kommentel, Viszont, en a baratnomon keresztul ismertem meg de az is erdekesen ment.. Egy padon ultunk.. Es a baratnom nem alt vele szoba es utana ode jott hozzam( itt nem ismertem) es elkezdte fogdosni a seggem, meg megolelt, es en is full nem ismertem, utana beszelgettunk fb-n kicsit joban megsimertuk egymast es mondta h menyunk ki talizni, ez meg is volt,.. Alamnyult..es egyfolytaba bujt oda hozzan( itt talalkoztam eletebe kb masodszorra vele) meg olelgetett stb.. Most joideg nem beszeltunk.. Viszont ma rairtam es mondta h jolenne megint a tali meg dicsert meg minden( szerinte nagyon jo seggem van):DDDDD es mondta h puszit kaphatna-e az arcara szajara es igy nem tudom.. Hogy ez most hova vezet kimenjek e talakozni, akar e tenyleg valamit vagy csak hulyit megint.. A fiu8.-as azt hiszem14 eves en 13..7-es valaki valami tanacs??:o ezt lehet randinak nevezni!!?:D
2014. febr. 15. 23:47
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ohhm oke majd a szuleim nevelenek nem kell itt engem oktatni de azert kosz a valaszt, helo
2014. febr. 16. 01:10
 12/13 anonim ***** válasza:

Nevelni? Mért akarnálak én nevelni? :D

De most komolyan, a srác találkozni akar veled, de semmi komolyság nincs benne. Hiszen fogdosott, amely elég egyértelmű jele annak, hogy mit szeretne tőled. Ami meg főleg a srác ellen szól az az, hogy csajozós. :) Te élveznéd, hogy találkoztok és rávesz arra, hogy lefeküdjetek, vagy akármi másra, (gondolom tudjátok), majd megtörténne a dolog, elmenne a haverjaihoz eldicsekedne, hogy ő mekkora ász? Téged onnantól kezdve békén hagyna, mert már megkapott és menne a következő lányra. :) Ha komolyan akarna tőled valamit, nem az alakodra menne rá, hanem inkább beszélgetne veled, és ami a legfontosabb a személyes találkákkor nem fogdosna. Lesz még más pasi is hidd el, a leírásból az jön le, hogy nem vagy egy csúnya leány. :D De ilyen könnyen ne add magad, mert az neked lesz később rossz, és lehet azért vesztesz el egy rendesebb srácot, mert olyan dolgokból fog kiindulni, amiket másoktól hall.

2014. febr. 16. 09:38
 13/13 A kérdező kommentje:
Koszonom utolso!!:)
2014. febr. 16. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!