Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek gáz ha horgászni járok?
Figyelt kérdés
15F
Mert abba az egyesületbe ahol horgászok korombeli egyátalán nincs
Taszítónak tartjátok ha a fiú horgászik?
2014. febr. 15. 22:53
1/11 anonim válasza:
Ha azért horgászol, hogy utána megedd és ne visszadobd, akkor rendben van. Azt nem bírom, amikor beakasztod egy érző lény szájába a horgot, majd visszadobod, kifogja megint más, az is visszadobja... értelmetlenül szenved szerencsétlen.
2/11 anonim válasza:
Nem gáz, régen én is szívesen mentem párszor idősebb rokonokkal horgászni.
3/11 anonim válasza:
Nem. Tök jó, mert jókat lehet beszélgetni is közben, meg olvasni, meg napozni, utána meg halat enni.
4/11 anonim válasza:
Majd amikor elviszed csónakázni a csajt horgászat ürügyén... ;)
5/11 anonim válasza:
Nekem nem gáz,,de tudod-e miért nincs egy buza hal sem a vízben?
Mert a buzák a parton vannak...
6/11 anonim válasza:
Nem gáz...:) Aranyos dolog, én is szoktam járni baráti társasággal...horgászás, sátorozás, tábortüzes esték...távol a szürke hétköznapoktól...engem nagyon feltölt az ilyesmi...:) Pedig én lány vagyok...és a legnagyobb hal, amit fogtam az egy 3,5 kg-os tükörponty volt...:)
7/11 anonim válasza:
A mi családunkban mindenki horgászik. Nálam ez csak pluszpont lenne! ;)
20/L
8/11 anonim válasza:
Szerintem ez tök jó,pár éve én is horgásztam:D
13L
9/11 anonim válasza:
5 éves korom óta horgászok! A horgászat király dolog azon nőttem fel és eggyáltalán nem zavaró sport (!!!) ha nem árasztasz el vel mindent és mindenkit 13/L
10/11 anonim válasza:
Szerintem nem, király hobbi, így nem vagy 12 egy tucat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!