Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok 90%-a miért hajlamos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok 90%-a miért hajlamos egy átlagos külsejű szürke egér típusú, kisugárzású sráchoz azt társítani, hogy unalmas, anyuci pici fia, a Brad Pittekhez meg, hogy kedves, lovagias, macsó, bevállaló, pörgős stb? Aztán meg jön vonatszerűen a csalódás?

Figyelt kérdés
Mármint, hogy ha esélyt adnának az előbbi típusú srácoknak, akkor lehet gyökeresen megváltozna a véleményük és kellemesen csalódnának ezekben a pasikban. A másodikban meg 70%-ban mindig csalódnak, mert előbb vagy utóbb túlpörgős lesz az a srác (azt hiszik, majd értük megváltozik, holott mindig ellentétes lesz, mert ezek a pasik nem bírják a pórázt), többet kocsmázik, még nagyképűbb lesz, megcsalós stb. Aztán jön a szokásos sírás, hogy minden pasi szemét. Nem lenne jobb előtte gondolkozni?
2014. febr. 15. 14:56
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:

# 40:

Te most magadban beszélsz?

2014. febr. 15. 16:39
 42/44 anonim ***** válasza:
59%

Tehát kvázi te magad is a pasikat a külsejük alapján ítéled meg. Mert a szerinted tipikus jó pasi biztos szemét csaló, a szürke egér meg egy szent, aki tutira nem bántja meg a nőjét... holott ez nem mindig van így.

Ez mondjuk az én tapasztalatom.

Volt már olyan pasi az életemben aki nem volt helyes az én ízlésem szerint, és pl a barátnőim közül sem tartotta senki helyesnek meg jó pasinak, mégis olyan szinten el volt szállva magától, hogy már csak röhögni tudtunk rajta...A nőjét folyton megcsalta, és egy igazi kis csótány volt...

Aztán ott van még pl a férjem. Akit én is és több nő ismerősöm is helyesnek tart , meg jó pasinak. Egy nagyon jó ember. Nincs magától elszállva, nem csaló, nem hazug, és úgy bánik velem ahogy egy igazi férfi egy nővel. Soha nem bántott semmivel, és tényleg nőként kezel.

Egyébként én az a fajta nő vagyok akinek egy Dikaprio, meg egy brad pitty nem jó pasi....nekem nem tetszenek. még a vészhelyzetes george akárki sem jó pasi nálam.

Egyébként ha a szürke egérke egy pasi , tehát sem pozitív, sem negatív érzéseket nem kelt az emberben ha ránéz, akkor ott lehet billenteni igazán egy megnyerő személyiséggel pozitív irányba azt, hogy az illető bejöjjön az adott nőnek.

Aki meg azt mondja minden pasira hogy szemét mert 1-2 megcsalta, az a nő nem normális, és nem kell vele foglalkozni mert hülye.

Mondom én ezt úgy, hogy annó engem is csalt meg pasi....mégse kezdtem el szidni az összes férfit:D

És az utolsó kör: mindenkinek van egy ízlése. Ebbe vagy beleférnek az átlagosnak mondott pasik, vagy akik semleges külsejűek, de pl jó pont a személyiségük, vagy nem.

Ezt mindenkinek magának kell eldönteni, hogy neki kigyúrt, kockahas, szőke herceg kell nyálas modell arccal

vagy nem kigyúrt, és nem is kockahasú, de mondjuk azért nem piszkafa pasi. Aranyos arccal. Én speciel ezt preferálom barna hajjal, barna szemmel. Engem pl pár plusz kiló sem zavar:)

Ha pedig valakinek pénzes kigyúrt szőke herceg kell, még az is lehet hogy egy ilyen pasi is kedves rendes...akkor válasszon ilyet.

Aztán idővel kiderül, hogy a választása helyes volt e, megérte e.

Mindenki azzal legyen akihez vonzódni tud, és szeretni is tudja. Ennyi.

Nem érdemes becsapni se magunkat, se a másikat azzal hogy valójában nem is tetszik, de összejövök vele mert olyan rendes ember... mert egy ilyen kapcsolat, ahol nem tud vonzódni valaki a másikhoz mert valójában nem tetszik, annak semmi értelme mert nem lesz működőképes, és a másik becsapása sem szép dolog...

2014. febr. 16. 04:47
 43/44 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

,,értjük amit írtok, de ez így van. nektek kell változni."

Érdekes. Mindig csak a pasiknak kell változniuk, a nőknek sosem. De ez olyan, hogy ha majd Audid lesz, akkor Merci kell. Ha megint változol és Mercid lesz, akkor majd Ferrari kell. Szélmalomharc. Kicsit a nőknek is változni kellene.

- még mindig férfi vagyok (te nem)

a nőknek nem kell változni. ha én fel tudtam szedni 25 kilót gyúrással te is fel tudsz. szánalom vagy

2014. febr. 16. 05:02
 44/44 anonim ***** válasza:
Mert ha már most elvagy hízva fiam, hogy fogsz kinézni 40 évesen?
2017. febr. 1. 03:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!