Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok 90%-a miért hajlamos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok 90%-a miért hajlamos egy átlagos külsejű szürke egér típusú, kisugárzású sráchoz azt társítani, hogy unalmas, anyuci pici fia, a Brad Pittekhez meg, hogy kedves, lovagias, macsó, bevállaló, pörgős stb? Aztán meg jön vonatszerűen a csalódás?

Figyelt kérdés
Mármint, hogy ha esélyt adnának az előbbi típusú srácoknak, akkor lehet gyökeresen megváltozna a véleményük és kellemesen csalódnának ezekben a pasikban. A másodikban meg 70%-ban mindig csalódnak, mert előbb vagy utóbb túlpörgős lesz az a srác (azt hiszik, majd értük megváltozik, holott mindig ellentétes lesz, mert ezek a pasik nem bírják a pórázt), többet kocsmázik, még nagyképűbb lesz, megcsalós stb. Aztán jön a szokásos sírás, hogy minden pasi szemét. Nem lenne jobb előtte gondolkozni?
2014. febr. 15. 14:56
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
35%

Azért nem volt válás régen, mert nem volt rá lehetőség. Szerinted hozzuk vissza az akkori érdekházasságokat?

Aki meg külsőre szürke, az nagy eséllyel belsőre is az, unalmas mellette az élet, nem adja meg a nők számára fontos érzelmeket és rossz a szexben.

2014. febr. 15. 15:21
 22/44 anonim ***** válasza:
70%
Kérdező, ne fikázz másokat, csak mert nem ugyanaz a véleménye mint neked.
2014. febr. 15. 15:24
 23/44 anonim ***** válasza:
91%

A kérdezővel teljesen egyetértek,de én már megpróbáltam ezt elmagyarázni ötezerszer,csak aki nincs benne a helyzetben,addig nem tudja valójában milyen is az.Szóval hiába próbálod,nem tudják felfogni mi miért van,nekik mindig volt párjuk és nekik nem okozott ez gondot,ezért ők azt hiszik mindenkinek ilyen könnyen megy.

Érdekes módon,ha nekik segítség kell az életben bármiben,akkor elvárják hogy megértő legyél és úgy viszonyulj hozzájuk.De visszafelé nem gondolják ezt egyáltalán,mert ahhoz bizony gondolkodni is kellene. :)

2014. febr. 15. 15:29
 24/44 anonim ***** válasza:
22-es ekkora baromsagot. Mert aki nem szined ruhakban jar, nem all a tukor elott pasikent fel orat vagy nem oltonyos, csak hetkoznapi viseletben jar, nem kovet semmilyen divatf aszsagot, az bena a szexben es unalmas ugye? XD Micsoda logika....
2014. febr. 15. 15:31
 25/44 anonim ***** válasza:
értjük amit írtok, de ez így van. nektek kell változni.
2014. febr. 15. 15:31
 26/44 anonim ***** válasza:
63%
2014. febr. 15. 15:32
 27/44 anonim ***** válasza:
Kérdező! A nevem Zavar az ERŐBEN, nem az erdőben! Tanulj meg olvasni!!! Mikor írtam, hogy nekem csak a gazdag pasik kellenek? HA? MIKOR???? Csak azt írtam, hogy a gyerekvállaláshoz pénz kell, ergó egy munkanélkülivel, segélyezettel nem lehet gyereket vállalni! Ha valaki már 100 körül keres, az már szerintem bőven elég! De nekem pl. kell, hogy tetszen úgy külsőre mint belsőre, szóval nem, egy alkesz, egy drogos, egy krónikus munkakerülő nálam szóba se jöhet! Na erre sértődj meg!
2014. febr. 15. 15:33
 28/44 anonim ***** válasza:
23%

# 3:

Na ekkora baromságot. Pont ellenkezőleg. Minél kevésbé szimmetrikus egy arc, annál vonzóbb. A túl szimmetrikus arc groteszk hatást kelt. Fogj meg egy Brad Pitt fotót és tükrözd a függőleges szimmetriatengelynél. Majd meglátod, hogy miről beszélek.

# 22:

Kicsit elragadtattad magad. Én bevallom férfiasan perpillanat unalmas életet élek, de korábban sem voltam a legizgalmasabb pasik egyike. Ettől függetlenül az exem szerint elég jó voltam az ágyban és sosem panaszkodott. A szerinted "fontos érzelmeket" is varázslatos módon meg tudtam neki "adni". Ráadásul én egy introvertáltabb típus vagyok, míg ő extrovertáltabb volt. Lényegében ez is vezetett a kapcsolatunk végéhez, de így is három évig együtt voltunk.

Nincs pénzem sem és a külsőm se egy nagy durranás, mégis működött. Persze nem fogok álszenteskedni, mostanában nekem sem igazán megy az ismerkedés, de ennek más okai vannak; nem az hogy csóró vagyok, vagy szürke kisegér. Egyáltalán nem.

Viszont az is érdekes és megdöbbentő, hogy más nemzetközi és amerikai fórumokon is előkerülnek ugyanezek a kérdések mint itt és szóról szóra ugyanezek az érvek és ellenérvek hangzanak el, csak más nyelveken.

Mindenkiben van valami ami szerethető, kivétel nélkül. Ha pedig másnak megtetszel, pont nem fogja érdekelni a sok negatív tulajdonságod, mert a pozitívakra fog koncentrálni tudat alatt is (legalábbis az elején, aztán jön a házasság :P ).

Közben még eszembe jutott valami. Aki állandóan azon sír, hogy minden pasi szemét, azt csuklóból kell elküldeni a francba. Azok olyan lányok, akikkel érdemben nem érdemes foglalkozni, hadd főljenek a levükben és szopassák magukat. Ne csatlakozz hozzájuk, hogy magadat is szívatod velük (ráadásul tapasztalatból mondom, hogy ők elsőként csalnak meg/pattannak meg a kapcsolatból, úgyhogy abszolút nem éri meg a fáradozást).

2014. febr. 15. 15:36
 29/44 anonim ***** válasza:
52%
Nekem elsősorban a férfi személyisége a fontos (azon kívül, hogy a függők, munkekerülők, gyermeklelkűek persze kizárva). De mint tudjuk, külsőre könnyebb megfelelni az elvárásoknak, mert bármikor elkezdhetsz gyúrni, levágathatod/megnövesztheted a hajad, jobb ruhákat hordhatsz. De ha egy nőnek a pasi személyisége is fontos, mint nekem is pl., akkor igazából nem tudsz mit tenni, ha nem jössz be, nem jössz be és kész. Emiatt mért nem háborodik fel senki? Ja tudom, azért mert jogos személyiség alapján válogatni.
2014. febr. 15. 15:38
 30/44 anonim ***** válasza:

# 29:

Na kíváncsi vagyok, hogy most ezzel a válaszommal kiknek léptem rá a tyúkszemére...

2014. febr. 15. 15:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!