Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem tudok fiúkkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok fiúkkal beszélgetni?

Figyelt kérdés
Teljesen kikészülök ettől. .képtelen vagyok fiúkkal beszélgetni...Még azzal se aki nem is tetszik.Valahogy nem vagyok elég jófej hogx beszélni tudjakvvelük. ..és attól félek hogy így ha nem tudok velük kontaktust létesíteni akkor nem lesz soha kapcsolatom. Ahogy nézem a többi lányt az osztályból velük mindig viccelődnek a fiúk...Miért nem tudok én is olyan normális lány lenni mint a többi...?..helyesírási hibákért Elnézést. .telefonról írtam ki

#fiú #beszélgetés kapcsolat barát
2014. febr. 15. 12:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az lehet az egyik gond,hogy nincs önbizalmad,és alapvetően nem tudsz emberekkel sem gátlások nélkül kommunikálni.Nehezebben oldódsz fel,nyílsz meg,mint az átlag.A másik baj,hogy te megrettensz attól a ténytől,hogy a beszélgetőpartnered éppen fiú.Nem fiúként kell rá nézned,hanem egy emberként a sok közül,ahogy előttem írták.Több önbizalom,kevesebb gátlás.
2014. márc. 28. 20:00
 12/12 anonim ***** válasza:
Hányás, szarás és szex, ha ezekhez hozzá tudsz szólni nyert ügyed van. :D
2014. márc. 28. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!