Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miert van az, hogy a nallamnal...

Miert van az, hogy a nallamnal par evvel idosebb fiukkal jobban megertem magam? Egyebkent en 17 eves lany vagyok es a 20-21 eves fiukkal sokkal jobban eltudok beszelgetni es ezt ok a tuttomra is adjak.

Figyelt kérdés
2014. febr. 1. 16:22
 1/10 anonim ***** válasza:

Mert valamivel több értelmes egyed akad közöttük,talán azért.

20f

2014. febr. 1. 16:27
 2/10 anonim ***** válasza:
Ez elég érdekes a te esetedben. Alapvetően azt mondanám, amit az első is írt, de te egy 10-12 éves gyerek szintjén vagy ezzel a fogalmazással és helyesírással. El nem tudom képzelni, hogy 20-21 éves lényegében már felnőtt férfiak mit akarnak tőled.
2014. febr. 1. 16:35
 3/10 A kérdező kommentje:

Elnezest de mobilrol es ekezet nelkul eleg nehezkes az iras..

Viszont te sem lehetsz valami ertelmes ha ennyi idosen ok nelkul sertegetsz..

2014. febr. 1. 16:38
 4/10 anonim ***** válasza:
Ők jobban értenek a lányokhoz mint a korosztályod,ennyi.
2014. febr. 1. 16:39
 5/10 anonim válasza:
Ha mobilon írsz akkor megértem, mert én is elég nehézkesen fogtam fel a kérdést.:) Nos, lehetséges hogy érettebb vagy a korodnál és ezért tudod jobban megértetni magad a nálad idősebb fiúkkal sőt ezek alapján biztos is... :)
2014. febr. 1. 16:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék, az ékezet nélkül írás hogyan akadályozza azt, hogy helyesen írj le olyan kifejezéseket, mint NÁLAM, EL TUDOK BESZÉLGETNI, TUDTOMRA.
2014. febr. 1. 16:48
 7/10 anonim ***** válasza:
34%

A nők mindig az idősebb férfiakhoz, a férfiak mindig a fiatalabb nőkhöz vonzódnak.

Ez a természet rendje. Nem kell ezen fennakadni, így van az esetek 60-70-80%-ában. Miért? Mert a férfiak a fiatalságra, termékenységre, szépségre mennek. A nők meg szeretik azt érezni, hogy tapasztalt férfival vannak, plusz egy náluk idősebb férfinak jobb lehet az egzisztenciája is.

Nem értem mi olyan rohadt nagy dolog ezen.

16 évesen mindig a 14-15 éves lányokat hajtottam. 18 évesen a 14-17 éveseket. 25 évesen a 17-24 éveseket. 30 évesen a 18-29 éveseket, stb. Tök természetes és az ősi időkből rajtunk maradt teljesen normális ösztön ez, aminek logikusan végiggondolva millió és egy értelme van.

2014. febr. 1. 17:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Érettebb a fenét.
2014. febr. 1. 17:09
 9/10 carpediem1983 válasza:

szia, a sok bunkó miatt inkább ide irok, figyelj ez nem para abszolut, nézd én 29 vagyok és most szakitottam a 19 éves párommal, akkor szerinted ez mi?

semmi csak egy picit értelmesebb vagy az átlagnál...

2014. febr. 2. 19:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Mi a baj a válaszommal?
2014. febr. 2. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!