Miert van az, hogy a nallamnal par evvel idosebb fiukkal jobban megertem magam? Egyebkent en 17 eves lany vagyok es a 20-21 eves fiukkal sokkal jobban eltudok beszelgetni es ezt ok a tuttomra is adjak.
Mert valamivel több értelmes egyed akad közöttük,talán azért.
20f
Elnezest de mobilrol es ekezet nelkul eleg nehezkes az iras..
Viszont te sem lehetsz valami ertelmes ha ennyi idosen ok nelkul sertegetsz..
A nők mindig az idősebb férfiakhoz, a férfiak mindig a fiatalabb nőkhöz vonzódnak.
Ez a természet rendje. Nem kell ezen fennakadni, így van az esetek 60-70-80%-ában. Miért? Mert a férfiak a fiatalságra, termékenységre, szépségre mennek. A nők meg szeretik azt érezni, hogy tapasztalt férfival vannak, plusz egy náluk idősebb férfinak jobb lehet az egzisztenciája is.
Nem értem mi olyan rohadt nagy dolog ezen.
16 évesen mindig a 14-15 éves lányokat hajtottam. 18 évesen a 14-17 éveseket. 25 évesen a 17-24 éveseket. 30 évesen a 18-29 éveseket, stb. Tök természetes és az ősi időkből rajtunk maradt teljesen normális ösztön ez, aminek logikusan végiggondolva millió és egy értelme van.
szia, a sok bunkó miatt inkább ide irok, figyelj ez nem para abszolut, nézd én 29 vagyok és most szakitottam a 19 éves párommal, akkor szerinted ez mi?
semmi csak egy picit értelmesebb vagy az átlagnál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!