Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem tudok fiúkkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok fiúkkal beszélgetni?

Figyelt kérdés
Teljesen kikészülök ettől. .képtelen vagyok fiúkkal beszélgetni...Még azzal se aki nem is tetszik.Valahogy nem vagyok elég jófej hogx beszélni tudjakvvelük. ..és attól félek hogy így ha nem tudok velük kontaktust létesíteni akkor nem lesz soha kapcsolatom. Ahogy nézem a többi lányt az osztályból velük mindig viccelődnek a fiúk...Miért nem tudok én is olyan normális lány lenni mint a többi...?..helyesírási hibákért Elnézést. .telefonról írtam ki

#fiú #beszélgetés kapcsolat barát
2014. febr. 15. 12:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de mi a gond a beszélgetéssel? Lefagysz, vagy mi?
2014. febr. 15. 12:51
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen
2014. febr. 15. 12:52
 3/12 anonim ***** válasza:
De mégis hogyan? Nem tudsz hozzászólni a témához?
2014. febr. 15. 12:54
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
A fiúkkal való beszélgetés egy külön tudomány. :D
2014. febr. 15. 12:56
 5/12 A kérdező kommentje:
De azért valamit mindig mondok. ..csak abból sose lesz semmi...a többi lány meg nevet velük meg szivatjak egymást. ..tőlem meg csaj a házi kell
 6/12 anonim ***** válasza:
Ne úgy állj hozzá, hogy fiúval beszélsz lányként. Inkább úgy, hogy mint érdeklődő egy érdeklődővel, ember az emberrel. Az alaphelyzetet kell megváltoztatnod a fejedben, hogy másképp tudj a srácokhoz viszonyulni és ne feszülj rá, ne érezd különbségnek azt, hogy lánnyal vagy sráccal beszélsz. Találd meg a jó belemagyarázást, amivel másképp tudod magadban kezelni a fiúkat. Ez egyébként biztos megoldás, ha fordítasz rá elég energiát és gyakorlod azt. 20/f
 7/12 A kérdező kommentje:
*csak
 8/12 anonim ***** válasza:
53%
De edes vagy. :-) Gyere, gyakorolunk priviben. :-)
2014. febr. 15. 13:07
 9/12 piriiiiii ***** válasza:

Nem lehet, hogy csak nem érdekel a téma? Vagy hogy nem is Benned van a hiba, hanem épphogy ezekben a fiúkban? Könnyen előfordulhat az is, hogy azok a témák, amik ezeket a fiúkat érdeklik, Téged nem hoznak lázba, sőt, untatnak.

De ha Veled is van a gond, és nehezen nyílsz meg, és nehezen ismerkedsz, akkor sem teljesen a Te hibád. Mindenképp fontos, hogy a beszélgetőpartnered is a "megfelelő" legyen. Talán nem a legjobb ötlet, hogy azt tanácsoljam, próbálkozz először interneten, mert "az más, mint az élőbeszéd", stb, stb, de kezdésnek nem rossz. Pl ott az omegle. Meg olvass sokat. Hogyha nincs sem szókincsed, sem informáltságod, műveltséged, tényleg nem fogsz tudni semmihez hozzászólni. És fontos, hogy próbálkozz! Próbálkozz beszélgetni, élőben is, igazi, húsvér emberekkel.

2014. febr. 15. 13:16
 10/12 anonim ***** válasza:
Én lányokkal nem tudok.
2014. febr. 15. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!