Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak nekem furcsa vagy ti is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem furcsa vagy ti is így vagytok vele?

Figyelt kérdés
a mai 12-13 éves lányok azért sírnak mert otthagyta a barátjuk.És a velem egykorú fiúknak miért csak a d*gás jár az eszében?

2014. febr. 14. 10:29
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy te?
2014. febr. 14. 10:31
 2/21 A kérdező kommentje:
15
2014. febr. 14. 10:32
 3/21 anonim ***** válasza:
Nem tudom, épp dugásra gondoltam.
2014. febr. 14. 10:35
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Akkor egy kicsit erős kifejezés az,hogy a veled egykorú fiúknak csak a dugáson jár az eszük.

Az öcsém 16 éves és olyan szinten helyes,hogy olvadnak érte a csajok,és nem is az a páwa típus.Majdnem mindennap átjön hozzá egy lány valamit csinálni,de egyiket se dugja meg,mert ő csak akkor szexelne ha van szerelme,akivel szeretik egymást,mással nem.Pedig olyan csajokat hoz fel magával,hogy én meghúznám az összeset pedig én már 21 éves vagyok.Keress olyan fiút mint az öcsém és nem lesz probléma.Mondjuk ajánlom is figyelmedbe mivel facér :DD

2014. febr. 14. 10:36
 5/21 A kérdező kommentje:
XD hát oké ...azt is hallottam már hogy a fiúk minden 10. percben a szexre gondolnak ez igaz?
2014. febr. 14. 10:37
 6/21 anonim ***** válasza:
Nem kéne minden hülyeséget beszopnod.
2014. febr. 14. 10:38
 7/21 A kérdező kommentje:
jolvan ,nem is azért írtam ki mert hülye vagyok hanem azért mert érdekel mások véleménye is
2014. febr. 14. 10:40
 8/21 anonim ***** válasza:
Nem igaz,nehogy elhidd már.Ha egyedül vagyok itthon vagy kanos leszek gondolok rá,de nem minden 10. percben.Plusz gondolj már bele,egy csomó olyan dolog van ahol nem is juthat eszükbe.Pl tv nézés közbe vagy ha kint vannak foci meccsen,vagy ha kimegy a haverjával csinálni valamit.Aki kint a barátjával szexről beszél,vagy tud arra gondolni,annak megkérdőjelezem a heteroságát :D
2014. febr. 14. 10:41
 9/21 anonim ***** válasza:
Amúgy ezt a feltételezést onnan vetted,hogy volt egy fiú aki tetszett neked,de csak szexet akart tőled?
2014. febr. 14. 10:42
 10/21 A kérdező kommentje:
igaz
2014. febr. 14. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!