Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sikertelen pasik miért válnak egy idő után olyan agresszívvá és nőgyűlölővé?
Figyelt kérdés
2014. febr. 10. 17:22
2/9 anonim válasza:
A nők miért olyan kíméletlenek a sikertelen pasikkal?!
4/9 Noydra válasza:
Mert nem tudnak mit csinálni végső elkeseredésükben... feladják és mást hibáztatnak.
5/9 anonim válasza:
ok-okozat, amúgy már leírtad a kérdésedben. az ilyenek hogy hozták össze a szövegértést érettségin?
6/9 anonim válasza:
Téged nem tenne elkeseredetté ha rengeteg próbálkozás után se jönne össze egy kapcsolat? Ezen mit nehéz megérteni
Ez gyakorlatilag az egész életére kihathat valakinek..alacsony önbizalom stb.
Egy embernek KELL hogy vonzónak érezze magát.
7/9 anonim válasza:
Mert megismerik, milyen felszínesek a nők.
9/9 anonim válasza:
Először is: ez nem feltétlenül bekövetkező esemény. Nálam sikertelenebb pasit nehéz elképzelni a csajozás terén, lassan 28 évesen még egy randi sem jött össze. Még sem lettem nőgyűlölő, az agresszivitás fogalma pedig aztán végképp távol áll tőlem. Sőt, meg is értem a lányokat, nem csoda, hogy egy olyan gusztustalan ocsmány külsejű emberrel, mint én szóba sem nagyon állnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!