Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 18-25 lányok a segítséteket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18-25 lányok a segítséteket kérem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most tartok ott, hogy nincs több ötletem...

Az a helyzet, hogy párt keresek magamnak már elég hosszú ideje, és egyszerűen nem tudom, hogy titeket nőket hogyan lehet elcsábítani..

Kezdem azzal, hogy nincs önbizalom hiányom, egészséges mértékű önértékelésem van. Azok a lányok akikkel beszélgetek azt mondják, hogy a külsőm is nagyon jó (190 cm 90 kg sportos testalkat)és a természetem ellen sem volt kifogásuk.

Rengeteg beszélgettem az első találkozások előtt és mikor eljött a találkozások ideje akkor is minden rendben volt, mégis mi a vége? KOSARAZÁS.

Egyszerűen döntésképtelenek a mai lányok vagy szimplán félnek a komolyabb kapcsolattól?

Vagy nagyon egyszerű a dolog: bunkó parasztnak kell lenni és akkor tényleg nyert ügy?

Mert ezen nem fog múlni.

Köszönöm a válaszaitokat

2014. febr. 7. 11:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Utolsó, pl olyankor, amikor a lány tudja h csak megbántaná a pasit, mert pl még nincs túl egy kapcsolaton..
2014. febr. 7. 11:52
 12/21 anonim ***** válasza:
Úgy értsd, ahogy le van írva :D Ez általában az önbizalom hiányos emberekre jellemző.
2014. febr. 7. 11:53
 13/21 anonim ***** válasza:

én pedig pont a srácokat nem értem hogy mit akarnak :D

egyébként tényleg lehet, hogy nem akartak megbántani személyesen, ezért érezted úgy hogy minden oké, nem tudom..:)

2014. febr. 7. 11:57
 14/21 anonim ***** válasza:

Ha valaki nincs túl egy kapcsolaton még, akkor ne beszéljen mellé, ezt mondja ne más sületlenségeket.

Az önbizalomhiány miatt megfosztaná saját magát is az esetleges jótól? Inkább bünteti saját magát?

2014. febr. 7. 11:58
 15/21 A kérdező kommentje:
Dedede ha nincsen túl a kapcsolatán, miért veszi fel más srcáccal a személyesebb kapcsolatot? Miért nem heveri ki teljesen?
2014. febr. 7. 12:04
 16/21 Noydra ***** válasza:

Igazából ezer oka lehet.

Ilyen ez a párkeresősdi, k..rva nehéz :D

2014. febr. 7. 12:07
 17/21 anonim ***** válasza:
Mert mit csináljon? Zárkózzon be? Vagy...? Az senkinek sem jó. Mindenki keresgél, és próbál part találni. Van, akinek egyből összejön, van, akinek nem. ennyi....
2014. febr. 7. 12:11
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
en sem ertem az ilyen csajokat ugy hogy en is csaj vagyok... :D viszont velem a pasik szoktak ezt csinalni elhitetik hogy minden tok jo aztan hirtelen: ja bocs megse.. nagyon zavaro dolog :S
2014. febr. 7. 12:46
 19/21 anonim ***** válasza:

valamit nagyon nagyon befigyelhetsz, hogy még mindig nem tudod mivel lehet a lányokat megfogni. Nekem sincs olyan húúú de sok tapasztalatom, de azért egy kis érdeklődést nem nehéz felkelteni egy lányban (aki tegyük fel annyira enged közel magához, hogy legalább beszélget veled és lekoptat)

A lányok a legegyszerübb és legbonyolúltabb lények. Egyszerű az egész, mert ha ráérzel a lényegre, hogy mire vágynak, mi esik nekik jól, mi nem, akkor szinte minden lányt meg tudsz fogni, de nagyon nehéz, mert mindegyik egy külön talány és lehet három mondattal be tudod indítani a gépezetet, nagyon precízen meg kell érezni, hogy az adott lánynak mik a fontosak és mivel tudod újra és újra beindítani.

Csak kíváncsiságból, mikről szoktál beszélgetni, mik azok amikre azt mondanád, hogy jól csinálod és ezzel próbálod meghódítani, mert lehet alap hibákat csinálsz és nem veszed észre magad.

Vagy lehet nem olyan kifinomúlt az érzéked és éppen akit érdekelsz lekoptatsz és fordítva.

2014. febr. 7. 12:51
 20/21 anonim ***** válasza:

Hát, valami azért csak van, ha mindegyik lány kikosarazott.

És ha azt az elvet vallod, hogy a nőknek csak a bunkó pasik jönnek be, akkor talán érdemes lenne ezen az irányon elindulni a hibakeresés során.

2014. febr. 7. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!