Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-25 lányok a segítséteket kérem?
Sziasztok!
Most tartok ott, hogy nincs több ötletem...
Az a helyzet, hogy párt keresek magamnak már elég hosszú ideje, és egyszerűen nem tudom, hogy titeket nőket hogyan lehet elcsábítani..
Kezdem azzal, hogy nincs önbizalom hiányom, egészséges mértékű önértékelésem van. Azok a lányok akikkel beszélgetek azt mondják, hogy a külsőm is nagyon jó (190 cm 90 kg sportos testalkat)és a természetem ellen sem volt kifogásuk.
Rengeteg beszélgettem az első találkozások előtt és mikor eljött a találkozások ideje akkor is minden rendben volt, mégis mi a vége? KOSARAZÁS.
Egyszerűen döntésképtelenek a mai lányok vagy szimplán félnek a komolyabb kapcsolattól?
Vagy nagyon egyszerű a dolog: bunkó parasztnak kell lenni és akkor tényleg nyert ügy?
Mert ezen nem fog múlni.
Köszönöm a válaszaitokat
"Vagy nagyon egyszerű a dolog: bunkó parasztnak kell lenni és akkor tényleg nyert ügy? " Ezt azért nem mondanám...
Valószínűleg még sem passzol annyira az értékrendetek/ ízlésetek, mint először gondoltad.
Persze az is lehet, hogy félnek a komoly kapcsolattól, bár ez a korosztály szerintem már inkább komoly kapcsolatot keres, mintsem kalandokat. Aztán kitudja... nem látok a többi lány/nő fejébe. :)
Az is lehet, hogy túl jónak tartanak magukhoz képest...
21N
11:36-os vagyok
Akkor lehet, hogy csak te érezted úgy, hogy jó volt, nem? (nem bántásból kérdezem)
Az is lehet, hogy közben más srácokkal is levelezgetett/ beszélt és inkább mást választott helyetted.
Na azért nem fogom sose megérteni a nőket :D úgy, hogy közben én is az vagyok :D
"Az is lehet, hogy túl jónak tartanak magukhoz képest"
Valaki kérem avasson már be ebbe! Mi ez? Mit jelent? Miért? Én ettől a falat kibontanám puszta kézzel... :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!