Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha nem tudok ilyen lenni?
15F
A lányok elmondása szerint jóképű vagyok,sok lány csak "kis helyesnek" mond mert csak 170 cm magas vagyok
Alapból kedves,jószívű,udvarias,romantikus vagyok
Próbáltam bunkóbb lenni a lányokkal de ez egyátalán nem illik hozzám
Nem tudok ok nélkül bunkózni főleg egy lánnyal
Ez nem én vagyok
Lehet így barátnőm hogy nem bunkózok?
Persze, hogy lehet =)
Tudod sok korodbeli lány, azért bukik a bunkókra, mert izgalmasabbnak gondolják őket, mint az ártatlan jófiúkat. De a valóság az, hogy a bunkóság nem izgalmas, csak bunkóság. Erre van, aki rájön, van aki nem. Izgalmas akkor leszel, ha lehet veled beszélgetni, nem vagy papucs, ami azt jelenti, hogy megvan a magad véleménye, ami mellett kiállsz, no meg persze van életed, vannak barátaid, hobbid, érdeklődési köreid.
Szóval ne aggódj, előtted az élet, és könnyedén lehet barátnőd =)
A bunkó csávókhoz a bunkó csaj dukál. Az meg kb. a valóvilág szint. De azt nem tudom hogy a mai fiatalok (28 éves lány vagyok) felfogják e ésszel, mennyire primitív szint az. Én mindig is csinos és szép lány voltam. De a bunkósággal nálam semmit nem lehetett soha! elérni.
Egyszóval mégegyszer leírom: a bunkó csávó a bunkó csajhoz illik. Kérdés az, te ilyen akarsz-e lenni... Te döntöd el milyen életet akarsz. Járj azon az úton. Fiatal vagy, nem áll meg az élet ha még nincs párod. Majd lesz, olyan amilyen te vagy...ha így akarod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!