Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért hiszik a férfiak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik a férfiak, hogy csak nekik nehéz normális párt találni és a nőknek nem?

Figyelt kérdés
2014. febr. 5. 13:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Azt hiszik a férfiak? Én férfi létemre, nem hiszem ezt. Hogy ki mennyire balfütyi, vagy ki mennyire önzőondósejt(mert ez a két fajta ember van csak, csak ki, hogy színezve) az nem nem függő :)
2014. febr. 5. 14:37
 12/16 anonim ***** válasza:
48%

# 10es valaszoloval ertek egyet!

Annyit meg hozzatennek, hogy a 3szoros szabalyt is szamitsd bele, tehat ha megkerdezel egy lanyt, hogy hany fiuval volt azt meg szorozd meg 3al, ha pedig egy fiut akkor oszd el 3al es az a valosag. A fiuk mindig tobbet mondanak a lanyok meg mindig kevesebbet.

2014. febr. 5. 14:57
 13/16 anonim ***** válasza:
# 12-es ez nagyon igy van, ment a zöld kéz :)
2014. febr. 5. 15:04
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha viszonylag jól nézel ki mint nő akkor simán találhatsz párt magadnak , de pasi az nehezebben.
2014. febr. 5. 15:44
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem mindegy milyen párt. Szexpartnert, laza kapcsolatot könnyű találni.

Szerelmet, őszinte komoly kapcsolatot, igazi társat, leli társat, ami egy életre szól, rohadt nehéz mindkét nemnek.

PL nálunk: én 19-24 éves koromig keresgéltem mire rátaláltam az igazira, akibe szerelmes lettem.

A férjem gondolt egyet, regisztrált a társkeresőre amin 2 héttel a regisztrációja után megismerkedtünk, és ott voltam. Összejöttünk, jártunk, lánykérés, összeköltözés, esküvő. Mindez másfél év alatt.

Előtte nem is próbálkozott mert nem volt rá igénye.

Ennyit arról hogy kinek könnyebb.

2014. febr. 5. 21:17
 16/16 anonim ***** válasza:
16 , látom szeretsz mások válaszába belekötni... nem sírtam. Egyszerűen leírtam hogy nekem mennyi időbe telt, illetve hogy egyik nemnek sem könnyű. Lehet rólam kopni...
2014. febr. 6. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!