Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik a férfiak, hogy csak nekik nehéz normális párt találni és a nőknek nem?
# 10es valaszoloval ertek egyet!
Annyit meg hozzatennek, hogy a 3szoros szabalyt is szamitsd bele, tehat ha megkerdezel egy lanyt, hogy hany fiuval volt azt meg szorozd meg 3al, ha pedig egy fiut akkor oszd el 3al es az a valosag. A fiuk mindig tobbet mondanak a lanyok meg mindig kevesebbet.
Nem mindegy milyen párt. Szexpartnert, laza kapcsolatot könnyű találni.
Szerelmet, őszinte komoly kapcsolatot, igazi társat, leli társat, ami egy életre szól, rohadt nehéz mindkét nemnek.
PL nálunk: én 19-24 éves koromig keresgéltem mire rátaláltam az igazira, akibe szerelmes lettem.
A férjem gondolt egyet, regisztrált a társkeresőre amin 2 héttel a regisztrációja után megismerkedtünk, és ott voltam. Összejöttünk, jártunk, lánykérés, összeköltözés, esküvő. Mindez másfél év alatt.
Előtte nem is próbálkozott mert nem volt rá igénye.
Ennyit arról hogy kinek könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!